Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Εκδίκαση ένστασης σε αγώνα Εφηβικού Πρωταθλήματος

Published

on

Αναφορικά με την ένσταση που εμπρόθεσμα κατέθεσε το σωματείο ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ περί αντικανονικής συμμετοχής ποδοσφαιριστή στον αγώνα ΑΕ ΧΑΡΑΥΓΗ ΑΣΤΕΡΑΣ- ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της Α’ Κατηγορίας του Εφηβικού Πρωταθλήματος, η Επιτροπή Διοργάνωσης Πρωταθλημάτων Υποδομών της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ομόφωνα αποφάσισε τα εξής:
1. Κάνει δεκτή τυπικά και στην ουσία της την ένσταση του σωματείου ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ κατά του σωματείου Α.Ε.ΧΑΡΑΥΓΗ/ΑΣΤΕΡΑΣ για τον μεταξύ τους αγώνα του Εφηβικού Πρωταθλήματος Α.Ε. ΧΑΡΑΥΓΗ/ΑΣΤΕΡΑΣ- ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ. που διεξήχθη την Κυριακή 4/2/2018 και ώρα 17.45 στο γήπεδο ΑΓΕΤ Χαραυγής.
2. Προβαίνει στην κατακύρωση του αγώνα Εφηβικού Πρωταθλήματος Α.Ε. ΧΑΡΑΥΓΗ/ΑΣΤΕΡΑΣ- ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ. που διεξήχθη την Κυριακή 4/2/2018 και ώρα 17.45 στο γήπεδο ΑΓΕΤ Χαραυγής υπέρ του σωματείου ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ. με τέρματα τρία (3) έναντι μηδέν (0) και βαθμούς τρείς (3) έναντι μηδέν(0) κατά του σωματείου ΑΕ. ΧΑΡΑΥΓΗ/ΑΣΤΕΡΑΣ. Επιπλέον, επιβάλλει χρηματική ποινή 50 ευρώ στο σωματείο Α.Ε. ΧΑΡΑΥΓΗ/ΑΣΤΕΡΑΣ (άρθρο 23. παρ 9 του ΚΑΠ Ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων).
3. Εντέλλεται την κατάπτωση του καταβληθέντος παράβολου υπέρ του σωματείου ΕΘΝΙΚΟΥ Ο.Φ.Π.Φ. (αρ. παρ. Νο 5547).