Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Εκδικάστηκε η ένσταση πλαστοπροσωπίας του Λέοντα Καμινίων κατά του Πανφαληρικού

Published

on

Η Πειθαρχική Επιτροπή ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ

  1. Κάνει δεκτή τυπικά και στην ουσία της την ένσταση πλαστοπροσωπίας του σωματείου ΛΕΟΝΤΕΣ ΚΑΜΙΝΙΩΝ  κατά του σωματείου ΠΑΝΦΑΛΗΡΙΚΟΣ για τον μεταξύ τους αγώνα Β΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας της  Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ «ΠΑΝΦΑΛΗΡΙΚΟΣ-ΛΕΟΝΤΕΣ ΚΑΜΙΝΙΩΝ» της  2/12/2023 για παράβαση του άρθρου 23 παρ.6 α.β. του ΚΑΠ
  2. Κατακυρώνει τον αγώνα πρωταθλήματος της Β΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. ΠΕΙΡΑΙΑ «ΠΑΝΦΑΛΗΡΙΚΟΣ- ΛΕΟΝΤΕΣ ΚΑΜΙΝΙΩΝ» της 2/12/2023 υπέρ του σωματείου ΛΕΟΝΤΕΣ ΚΑΜΙΝΙΩΝ   με  βαθμούς τρεις (3) έναντι μηδέν (0) & τέρματα τρία (3) έναντι μηδέν (0) του σωματείου ΠΑΝΦΑΛΗΡΙΚΟΣ.

Από το σωματείο ΠΑΝΦΑΛΗΡΙΚΟΣ αφαιρούνται και τρεις (-3) βαθμοί από τον βαθμολογικό πίνακα του τρέχοντος πρωταθλήματος και επιβάλλεται σε αυτό χρηματική ποινή 200 ευρώ (άρθρο 23 παρ 6 α. του ΚΑΠ)

3.Επιπρόσθετα από το σωματείο ΠΑΝΦΑΛΗΡΙΚΟΣ   αφαιρούνται επιπλέον επτά(-7) βαθμοί από τον τρέχον βαθμολογικό πίνακα  του πρωταθλήματος (άρθρο 23 παρ 6 β. του ΚΑΠ).

  1. Στον αναγραφόμενο στο Φ.Α. ως εκπρόσωπο του σωματείου ΠΑΝΦΑΛΗΡΙΚΟΣ  κ ΛΙΝΑΡΔΟ Μ. ( αρ. αστ. Ταυτ. ΑΙ-107426) επιβάλλεται  ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους  για 2 χρόνια (άρθρο 23 παρ 6β του ΚΑΠ) από την επόμενη της διεξαγωγής του επίμαχου αγώνα.
  2. Εντέλλεται την κατάπτωση του καταβληθέντος παραβόλου (Νο 9263 της 5/12/2023) υπέρ του σωματείου ΛΕΟΝΤΕΣ ΚΑΜΙΝΙΩΝ.