Connect with us

stoplekto

Εκεί στη Δυτική Αττική….

Published

on

  • Και ξαφνικά αλλαγή προπονητή στον Πανελευσινιακό. Ξαφνικό για εμάς και… ίσως για τον Γιάννη Ρόκα. Αυτό λένε οι πληροφορίες μας. Όπως και να έχει η διοίκηση έκρινε ότι τώρα που είναι αρχή, χρειαζόταν να γίνει μια ανανέωση. Και σε αυτές τις περιπτώσεις την “πληρώνει” πάντα ο προπονητής. Τη θέση του ανέλαβε ένας ακόμα γνώριμος του σωματείου. Ο Κώστας Παρθενίου,  ο οποίος είχε διατελέσει προπονητής και πριν πέντε χρόνια, όταν η ομάδα αγωνιζόταν στην Γ’ Εθνική και τότε είχε αντικαταστήσει τον Πέτρο Μίχο, του οποίου ήταν βοηθός. Ο Παρθενίου θα βρίσκεται κανονικά στον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Ποντίων το οποίο θα γίνει τελικά την ερχόμενη… Τετάρτη(25/9). Το ματς είχε ορισθεί αρχικά αύριο Κυριακή, αλλά επειδή ο Ακράτητος θα παίζει στην Γκορυτσά στους αγώνες πρωταθλήματος, έτσι το ματς μεταφέρθηκε για την επόμενη Τετάρτη από τη διοίκηση της ΕΠΣΔΑ….
  • Και κάτι μου λέει ότι η αλλαγή αυτή στους “Σταχυοφόρους” μπορεί να σηματοδοτήσει και… επιστροφές. Θα δούμε….
  • Όσο για τον Απόλλωνα Ποντίων, έγκυρες πληροφορίες μου, που ήδη έχουν αρχίσει να “ταξιδεύουν”, λένε πως φαίνεται ότι ο σύλλογος αναμένεται να μεγαλώσει περισσότερο διοικητικά. Λίγη υπομονή και τις επόμενες μέρες θα τα πούμε όλα…..
  • Μεγάλη μέρα αύριο για τον Ακράτητο. Η ομάδα επανέρχεται και επίσημα στις μεγάλες Κατηγορίες με την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, όπου θα υποδεχτεί στις 16.30 στην Γκορυτσά την Κηφισιά. Ένα δύσκολο ξεκίνημα για την ομάδα του Χάρη Κοπιτσή. Όλη η πόλη αναμένει με ανυπομονησία αυτή την αναμέτρηση, ώστε να ζήσει ο σύλλογος ξανά στιγμές από το πρόσφατο ιστορικό παρελθόν της….
  • Για αυτό το λόγο επίσης ο Ακράτητος θα δώσει τον επαναληπτικό αγώνα του Κυπέλλου με το Λέοντα την ερχόμενη Τετάρτη….
  • Τρεις αναμετρήσεις λοιπόν αυτό το Σαββατοκύριακο για την α’ φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΔΑ. Σήμερα στις 16.00 η Ζωφριά φιλοξενεί τον Μεγαρικό και αύριο έχουμε δυο ματς, Μανδραϊκός- Λαμπερή και Βύζας Μεγάρων- Πυρρίχιος. Θεωρητικά η υπόθεση πρόκριση έχει κριθεί σε αυτά τα ζευγάρια, οπότε για πολλούς θα είναι μια πολύ καλή πρόβα ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος το επόμενο Σαββατοκύριακο…..
  • Βαρύ πένθος στον Πυρρίχιο, καθώς ο σύλλογος αποχαιρέτισε έναν σπουδαίο εργάτη του. Ο Θοδωρής Σοφιανίδης, που είχε διατελέσει γενικός αρχηγός στο σύλλογο, προσφέροντας πολλά. Η οικογένεια του Πυρρίχιου έγινε φτωχότερη. Όμως οι άνθρωποι του συλλόγου δεν θα τον ξεχάσουν ποτέ. Για ο Πυρρίχιος πάνω από όλα είναι μια παρέα, που πάντα τιμά τα παιδιά του……
  • Ξεκινούν και οι Μικτές της ΕΠΣΔΑ την προετοιμασία τους ενόψει των πρωταθλημάτων προεπιλογής Εθνικών Ομάδων. Φέτος οι ομάδες θα απαρτίζονται από παίκτες Κ14(Νέοι) και Κ12(Παίδες). Την Δευτέρα ξεκινούν τις προπονήσεις η Κ14. Η Επιτροπή Μικτών και ο Πρόεδρος Μανώλης Κάμπαξης έχουν προχωρήσει σε αρκετές εσωτερικές αλλαγές στη λειτουργία των Μικτών, ώστε να διασφαλιστεί η σταθερότητα και η συνέπεια στις Μικτές, οι οποίες πρέπει όλοι να αντιληφθούμε ότι είναι ο “καθρέφτης” των εκάστοτε Ενώσεων. Πέρσι η πορεία των Μικτών ήταν η πιο πετυχημένη στην ιστορία τους. Για αυτό και η Επιτροπή ανανέωσε στην εμπιστοσύνη της στους προπονητές Αποστόλη Λινάρδο και Ζαχαρία Ιωάννου. Οι Μικτές όμως είναι ομάδες παροδικές. Με νέες “φουρνιές” παικτών να την πλαισιώνουν κάθε χρόνο. Για αυτό κάθε χρόνια είναι ξεχωριστή και καλό θα είναι πάντα σε επίπεδο Μικτών να μην μπαίνουμε σε συγκρίσεις…….
  • Σε πολύ καλό και οικογενειακό κλίμα συνεχίζει ο Ηρακλής Ελευσίνας την προετοιμασία του για την έναρξη του πρωταθλήματος. Με αρκετούς παίκτες σε όλες τις προπονήσεις και το τεχνικό τιμ αισιόδοξο για τη νέα χρονιά. Η γνωστή πετυχημένη “συνταγή” του προπονητή  Μιχάλη Κατσάφαρου δείχνει φέτος ότι ο Ηρακλής θα παρουσιαστεί ακόμα πιο δυνατός……