Connect with us

stoplekto

Εκεί στη Δυτική Αττική….

Published

on

  • Και στη Β’ Κατηγορία η μάχη καλά κρατεί. Ο Μεγαρικός έπιασε τον Λέοντα στην κορυφή, μετά την ισοπαλία της ομάδας του Κυριάκου Καραταΐδη με τον Ερμή Άνω Λιοσίων. Μια απώλεια βαθμών που έφερε πιο κοντά στις προνομιούχες θέσεις και τους υπόλοιπους διεκδικητές……
  • Όμως τα… εξωαγωνιστικά που συνέβησαν στο «Γ. Ρουμελιώτης» το Σάββατο στην αναμέτρηση ανάμεσα σε Ατρόμητο Ελευσίνας και Ίκαρο Νεοκτίστων ήταν αυτά που «αμαύρωσαν» την αγωνιστική. Μια είδηση που δεν κυκλοφόρησε πολύ, αλλά η στήλη με σεβασμό θα προσπαθήσει να σας μεταφέρει. Μια προσωπική ουσιαστικά διαμάχη ανάμεσα στον Πρόεδρο του Ικάρου Γιάννη Τσακίρη και της συζύγου του Δέσποινας Βλαχαντώνη με τον ποδοσφαιριστή του Ατρόμητου Στέλιου Τζιμούρτου έκλεψε την παράσταση στην κερκίδα του γηπέδου. Ως γνωστόν ο παίκτης παλαιότερα αγωνιζόταν στην ομάδα των Νεοκτίστων. Το ιστορικό ανάμεσα σε αυτά τα πρόσωπα δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε. Μετά από κάποια… «γαλλικά» που αντάλλαξαν οι δυο πλευρές η κατάσταση ξέφυγε, με τον Τζιμούρτο να βιαιοπραγεί κατά της κ. Βλαχαντώνη και του κύριου Τσακίρη. Περιγραφή εμείς δεν θα κάνουμε. Λεπτομέρειες μπορούν να σας διηγηθούν όσοι βρισκόντουσαν στην κερκίδα και από τις δυο ομάδες, που προσπάθησαν να ηρεμήσουν με την παρέμβασή τους την κατάσταση. Ο κ . Τσακίρης προέβη σε μήνυση κατά του Τζιμούρτου το ίδιο βράδυ. Ο Ατρόμητος τιμώρησε αμέσως τον ποδοσφαιριστή, τον οποίο πλέον θεωρεί ξένο σώμα, εξ ου και η χθεσινοβραδινή απολογητική ανακοίνωση του παίκτη, ο οποίος νιώθει μετανιωμένος. Όμως σύμφωνα με πληροφορίες μας αναμένεται κι εκείνος να προβεί σε μήνυση, καθώς ισχυρίζεται ότι προκλήθηκε από  το ζεύγος Τσακίρη-Βλαχαντώνη.  Ό,τι και να συνέβη η βία είναι καταδικαστέα. Και έχουμε ξανά πει όσα φέρνει η στιγμή δεν τα φέρνει ο χρόνος. Γι αυτό πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με τις αντιδράσεις μας και στο γήπεδο πάνω από όλα να πηγαίνουμε για να διασκεδάζουμε. Για το γεγονός αυτό ευθύνη δεν φέρει καμιά ομάδα, καθώς πρόκειται καθαρά για προσωπικό θέμα ανάμεσα στα τρία πρόσωπα………
  • Τα παράπονα δεν έλειψαν κι αυτή την αγωνιστική από κάποιες ομάδες. Νομίζω η ανακοίνωση του Ατρόμητου Ελευσίνας τα λέει όλα. Η χρησιμοποίηση νέων διαιτητών χωρίς να έχουν δοκιμαστεί πολλές φορές δημιουργούν πρόβλημα. Η Επιτροπή προσπαθεί να δίνει ευκαιρίες, αλλά φαίνεται εκ του αποτελέσματος ότι δημιουργούνται αρκετά θέματα. Τα τελευταία χρόνια και οι αγώνες της Β’ Κατηγορίας θέλουν ιδιαίτερη προσοχή και δεν χρειάζονται πειράματα…..
  • Ανάλογα τα συναισθήματα και στον Αίαντα Παραλίας. Ο σύλλογος, που εν γνώσει της διοίκησης έχει τη φετινή πορεία, μέχρι τώρα δεν έχει μιλήσει ανοικτά. Όμως σε επικοινωνία που είχε με την στήλη ο διαχρονικός ηγέτης του συλλόγου Κώστας Σιέττος μας δήλωσε: «Είναι λυπηρό που συμπεριφέρονται σε μια ομάδα με την ιστορία του Αίαντα Παραλίας με αυτό τον τρόπο. Ένα σωματείο που έχει κερδίσει τρία πρωταθλήματα και έχει αγωνιστεί και σε Εθνικό επίπεδο. Το χειρότερο είναι ότι έρχονται και μας διαιτητεύουν παιδιά που δεν γνωρίζουν τα βασικά. Με αποκορύφωμα την τελευταία διαιτησία ειδικά των Καργάκου και Λάμπρου. Αφήστε μας τουλάχιστον να ευχαριστιόμαστε τις Κυριακές μας. Ξέρουμε ότι δεν πάει παρακάτω, αλλά σεβαστείτε τον κόπο των ανθρώπων που προσπαθούν να συντηρήσουν ένα σωματείο»…………
  • Αυτό το Σαββατοκύριακο ξεχωρίζει το γειτονικό ντέρμπι ανάμεσα στον Σκορπιό Φυλής με τον Λέοντα…….
  • Αναφορικά με τη χθεσινή μας δημοσίευση του Μανδραϊκού. Να αποκαταστήσουμε κάποια πράγματα. Η αρχική απομάκρυνση Μπότση που δημοσιεύτηκε για λίγη ώρα και ανακαλέστηκε αστραπιαία, έγινε χωρίς την έγκριση όλου του ΔΣ. Και ίσως ερήμην και του ίδιου του Προέδρου της ομάδας. Όπως και να έχει στο σύλλογο θα πρέπει να επικρατήσει ψυχραιμία και να δουν τα πράγματα ρεαλιστικά. Καταλαβαίνω τη διάθεση των ανθρώπων που ηγούνται του ιστορικού σωματείου να θέλουν να περάσουν σε παίκτες και τεχνική ηγεσία το κύρος του ονόματος και πού βρίσκονται. Όμως δεν χρειάζονται ακραίες αντιδράσεις. Φέτος γίνεται μια νέα αρχή. Κάθε αρχή και δύσκολη λοιπόν. Υπομονή και ας μην χαλάνε κάποιοι από μόνοι τους αυτό που πάνε να χτίσουν…..
  • Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η ανακοίνωση του Απόλλωνα Ποντίων κατά της ΕΠΣΔΑ. Στην ουσία η διοίκηση στοχεύει σε συγκεκριμένο άτομο της Ένωσης, έτσι όπως την μεταφράσαμε. Είναι αυτονόητο ότι οι διοικούντες της Ένωσης θα πρέπει να κινούνται δίκαια σε όλους και να αφήσουν πίσω φιλίες, αδυναμίες, αλλά ακόμα και τις ομάδες που προέρχονται. Κάποιοι γνωρίζουμε ότι πορεύονται στην σωστή κατεύθυνση. Και είμαι σίγουρος θα ταρακουνήσουν κι εκείνους που μπορεί να… μεροληπτούν….
  • Και η ΑΕ Ζεφυρίου μέσω της στήλης παραπονέθηκε για το αγωνιστικό πρόγραμμα. Συγκεκριμένα ο προπονητής Σωτήρης Σερεμέτης μας τόνισε ότι η ομάδα αγωνίζεται συνέχεια πρωινές ώρες, όταν άλλες ομάδες παίζουν πάντα απόγευμα. Μάλιστα απείλησε ότι αν αυτό δεν αλλάξει η ομάδα ως ένδειξη διαμαρτυρίας δεν θα κατέβαινε να αγωνιστεί. Μάλιστα μας είπε χαρακτηριστικά: «Ευτυχώς που τυχαίνει να παίζουμε με τον Μεγαρικό και θα παίξουμε μια φορά και μεις απόγευμα…»…………….
  • Τέλος από τη Δύναμη Ασπροπύργου ο Τάσος Κίτσιος. Ένας ακόμα προπονητής που πληρώνει τα αρνητικά αποτελέσματα. Αν και την τελευταία αγωνιστική που πέρασε κόντραρε στα ίσια τον ισχυρό Σκορπιό.  Πλέον ο σύλλογος θα πορευτεί με τις οδηγίες του Νίκου Λαμπρινάτου. Πάντως στον αγώνα με τον Σκορπιό, όλα κύλησαν ομαλά στο γήπεδο της… Γκορυτσάς……..
  • Κάτι μου λέει ότι τα σωματεία θα πουν τα… κάλαντα προπαραμονές Χριστουγέννων στην Ένωση…………..
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply