Connect with us

stoplekto

Εκεί στη Δυτική Αττική……

Published

on

  • Μετά και το πέρας της 2ης αγωνιστικής στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣΔΑ,  διαφαίνεται ότι το πρωτάθλημα φέτος θα είναι αρκετά αμφίρροπο. Καμιά ομάδα δεν πρόκειται να πουλήσει φτηνά το τομάρι της και ίσως φέτος παρακολουθήσουμε ένα αρκετά ενδιαφέρον “μαραθώνιο” τόσο στην κορυφή, όσο και στην ουρά…..
  • Ο Μανδραϊκός είναι η μοναδική ομάδα που έκανε  το απόλυτο και αποσπάστηκε νωρίς μόνο πρώτος. Από την άλλη ο Ηρακλής Ελευσίνας έμεινε στο 1-1 με τον ΠΑΟΚ Μάνδρας. Πολύ καλό ξεκίνημα για τον Άτταλο Νέας Περάμου που ξεπέρασε σχετικά εύκολα το εμπόδιο του Πανελευσινιακού, ο οποίος φαίνεται να ψάχνει ακόμα τα βήματά του.  Πρώτες νίκες για Βύζα Μεγάρων, Πυρρίχιο , Απόλλων Ποντίων και Ακράτητο……
  • Μιας και λέμε για τον Ακράτητο. Επικράτησε μια μικρή σύγχυση το απόγευμα του Σαββάτου, όταν η ιστοσελίδα μας εκ παραδρομής έκανε το 1-0….0-1 υπέρ της ΑΕ Ζεφυρίου. Εκεί τα τηλέφωνα πήραν πραγματικά “φωτιά”. Ωστόσο το λάθος διορδώθηκε εντός λίγων λεπτών και η τάξις αποκαταστάθηκε….
  • Μην σας ξεγελούν οι δυο συνεχόμενες ήττες του Θρασύβουλου. Η ομάδα έδειξε καλό πρόσωπο και με τον Μανδραϊκό και την Κυριακή με το Βύζα. Είναι θέμα χρόνου η δουλειά του Μάκη Παπαδόπουλου να φέρει γρήγορα αποτελέσματα…..
  • Εκκίνηση είχε και η Β’ Κατηγορία αυτό το Σαββατοκύριακο. Ο Αστέρας Μαγούλας ξεκίνησε με το δεξί και έδειξε από την αρχή ότι θέλει να είναι περαστικός από την Κατηγορία. Από την άλλη , ο Αίας Παραλίας του Χρήστου Μελανιφίδη πάλεψε το ματς και για αυτό στην ομάδα δεν πτοούνται….
  • Θριαμβευτής στο τοπικό ντέρμπι του Ασπροπύργου ο Κριός επί του Ικάρου Νεοκτίστων. Παληκαρίσια νίκη για τη Λαμπερή, που αν και με δέκα από το 3′ , λύγισε τον νωθρό Εθνικό Πανοράματος. Σπουδαία εμφάνιση και από το Λέων επί του Μεγαρικού….
  • Η επιτομή του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου διαδραματίστηκε το Σάββατο στο γήπεδο του Πανοράματος. Εκεί Ερμής Άνω Λιοσίων και Άγιοι Ανάργυροι Ελευσίνας παρουσίασαν δυο αρκετά νεανικά σύνολα αναδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο την νοοτροπία τους, αλλά και τη σοβαρή δουλειά που κάνουν στις Ακαδημίες. Γιατί Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο χωρίς υποδομές δεν γίνεται….
  • Μελανό σημείο της συγκεκριμένης αναμέτρησης ο σοβαρός τραυματισμός του 16χρονου Γιάννη Σιάφη του Ερμή. Μια άτυχη στιγμή για τον λιλιπούτειο ποδοσφαιριστή, που θα αναγκαστεί να απουσιάσει για κάποιο διάστημα από την αγωνιστική δράση. Όλοι από την ομάδα είναι στο πλευρό του και του εύχονται ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει όσο γρηγορότερα γίνεται……
  • Ο Δημήτρης Δούκας ανέλαβε γυμναστής στις Μικτές ομάδες της ΕΠΣΔΑ. Ένας αρκετά εργατικός και ταλαντούχος νέος, που έχει όλα τα φόντα να βοηθήσει το έργο του προπονητή Αποστόλη Λινάρδου, ώστε να μπορέσουν οι ομάδες να διακριθούν. Κάθε χρόνο οι Μικτές είναι ένα μεγάλο στοίχημα στη Δυτική Αττική και όλοι φέτος ελπίζουν για μια καλύτερη παρουσία……
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply