Connect with us

stoplekto

Εκεί στη Δυτική Αττική….

Published

on

  • Η διαμάχη Τζαφέρη-Τζανόπουλου μονοπώλησε τις ειδήσεις της ΕΠΣΔΑ τις τελευταίες μέρες. Μια διαμαρτυρία του Απόλλωνα Άνω Λιοσίων και του Προέδρου του Γιάννη Τζανόπουλου προς την ΕΠΣΔΑ και τον Πρόεδρο Κλέαρχο Τζαφέρη, κατέληξε σε μια προσωπική αντιπαράθεση μεταξύ τους. Πολύ λόγος έχει γίνει αυτές τις μέρες γύρω από το θέμα και ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του. Αμφότερες οι δυο πλευρές κατέληξαν πάντως στο ότι και οι δυο προσπάθησαν να προβληθούν κατά κάποιο τρόπο μέσα από αυτό το… γαϊτανάκι ανακοινώσεων. Γνώμη μου; Νομίζω ότι βρισκόμαστε στην αρχή μιας έντονης προεκλογικής μάχης πριν την ώρα της. Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε…..
  • Επειδή η αλήθεια είναι ότι το θέμα αυτό κούρασε περισσότερο, χωρίς να βγει κάτι τελικά από όλη αυτή την ιστορία, καλό είναι να πέσουν οι τόνοι κι από εδώ και πέρα να υπάρχει μια πιο ουσιώδης αντιπαράθεση, σε θέματα που όντως αξίζει να προβάλεις και να διαφωνήσεις. Χωρίς μάλιστα να χρειάζονται τέτοιου είδους τοποθετήσεις από τον οποιονδήποτε. Το ποδόσφαιρο της Δυτικής Αττικής είναι τόσο μικρό, που δεν χρειάζεται να γίνει “σίριαλ” για να διαφημιστεί…….
  • Στα καθαρά αγωνιστικά. Η Β’ Κατηγορία συνεχίζει το μαραθώνιό της, με τα πράγματα πλέον να αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν. Η μεγάλη νίκη του Μεγαρικού επί του Σκορπιού Φυλής. τον βάζει αυτόματα σαν πρώτο φαβορί για την κατάκτηση της ανόδου αρχικά. Με αυτή του τη νίκη η ομάδα του Γιώργου Χατζή, έδωσε το δικαίωμα τον Λέοντα να ξεπεράσει τον Σκορπιό και να φτάσει στη δεύτερη προνομιούχο θέση, με αποτέλεσμα για δεύτερη διαδοχική βδομάδα να έχουμε αύριο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον Λέων και τον Μεγαρικό. Αν οι Μεγαρίτες επικρατήσουν και εκεί, νομίζω το πρωτάθλημα θα ναι μονόδρομος. Αν όμως Ο Λέων του βάλει στοπ, μπαίνουν και οι παρακάτω ξανά στο κόλπο. Πολύ κομβική λοιπόν η αυριανή αναμέτρηση, που η Επιτροπή Διαιτησίας και η Ένωση αξιολόγησαν και για αυτό έβαλαν τον Αριστείδη Βάτσιο να τη διευθύνει….
  • Μάλιστα μιας και λέμε για τον Βάτσιο, ο κορυφαίος αξιολογημένος διαιτητής Σούπερ Λιγκ της ΕΠΣΔΑ την περασμένη βδομάδα είχε σφυρίξει ακόμα ένα παιχνίδι Β’ Κατηγορίας, αυτό ανάμεσα στον Απόλλωνα Άνω Λιοσίων με τον Κριό Ασπροπύργου, αφού η Ένωση είχε κρίνει ότι ήταν ένας αγώνας ιδιαίτερος. Και καλά έκανε. Ο Βάτσιος αποδεικνύει ότι δεν είναι τυχαία κορυφαίος, αλλά όπου το ζητηθεί δεν κωλύεται και δεν σνομπάρει και διευκολύνει το έργο της Ένωσης. Αυτό να γίνει μάθημα και στους νεότερους. Και να μην ξεχνούν από πού ξεκίνησαν……..
  • Όσο για την αναμέτρηση αυτή ανάμεσα στον Απόλλωνα και τον Κριό. Όλα κύλησαν ομαλά. Απλά η φιλοξενία του Απόλλωνα ήταν ανάλογη με του Κριού στον πρώτο γύρο. Αναμενόμενο, ό,τι δίνεις παίρνεις. Κάποια στιγμή όμως τα δυο σωματεία θα πρέπει να ξεπεράσουν όπως έχουμε πει τα του παρελθόντος και να χαράξουν τη δική τους πορεία…….
  • Οι Άγιοι Ανάργυροι Ελευσίνας εκμεταλλεύτηκαν την γκέλα του Σκορπιού και πλησίασαν περισσότερο τις προνομιούχες θέσεις. Το ίδιο και ο Ερμής Άνω Λιοσίων, ενώ τον δικό του αγώνα να προλάβει, κάνει και  ο Ίκαρος Νεοκτίστων….
  • Μια πολύ όμορφη γιορτή πραγματοποίησε ο Ίκαρος Νεοκτίστων Ασπροπύργου το περασμένο Σάββατο με αφορμή τα 50 χρόνια από την ίδρυσή του. Ο Πρόεδρος Γιάννης Τσακίρης με τη σύζυγό του και ταμία της ομάδας Δέσποινας Βλαχαντώνη οργάνωσαν μια ζεστή εκδήλωση τιμώντας όλους εκείνους που έχουν προσφέρει στην ομάδα τα τελευταία χρόνια. Άψογος οικοδεσπότης και ο Κώστας Βαλσαράς, πιστός εργάτης του σωματείου επί δεκαετίες. Μεγάλη τιμή για την ιστοσελίδα μας η βράβευση του υπεύθυνού μας Χρήστου Ντάρδα, ενός ανθρώπου που χωρίς να φαίνεται έχει βοηθήσει όλα τα τοπικά πρωταθλήματα της Αττικής να έχουν “φωνή” και εικόνα…..
  • Στην εκδήλωση τιμήθηκε και η πρώην Πρόεδρος του Ικάρου Μαρία Γκούμα. Η όμορφη πάντα Μαρία κατά την βράβευσή της ευχαρίστησε όλους εκείνους που την βοήθησαν επί της θητείας της, καθώς ήταν η πρώτη Πρόεδρος σωματείου στην ΕΠΣΔΑ. Φυσικά δεν ξέχασε και το στήριγμά της, τον πιστό της σύζυγο Αντώνη Πατέλα, που χωρίς εκείνον δεν θα μπορούσε να πετύχει τίποτα……
  • Νέα σελίδα γυρνάει ο Αίας Παραλίας. Στο ιστορικό σωματείο φαίνεται ότι έχουν ξεκινήσει αλλαγές και ήδη πολλά παλιά μέλη και ποδοσφαιριστές του συλλόγου δείχνουν την πρόθεσή τους να επιστρέψουν, ώστε να μπορέσει η ομάδα να βρει ξανά το δρόμο της. Η αρχή έγινε με τον Ζαφείρη Ντούρο, που αποτελεί μια ηγετική φυσιογνωμία για το σύλλογο. Κίνηση η οποία φαίνεται να έχει αφυπνίσει κι άλλους…..
  • Για ακόμα μια αγωνιστική η ΑΕ Ζεφυρίου εμφανίστηκε ελλιπέστατη στην αναμέτρηση με τους Αγίου Αναργύρους. Όχι μόνο κατέβηκαν μόλις δέκα παίκτες, αλλά ολοκλήρωσε το ματς με εννιά, καθώς επόμενο ήταν όποιος τραυματιζόταν να μην μπορέσει να αντικατασταθεί. Φαινόμενο λοιπόν επαναλαμβανόμενο για την ΑΕ Ζεφυρίου, με την κατάσταση να δείχνει να μην μπορεί να αλλάξει. Πόσο θα αντέξει απορώ ο Σωτήρης Σερεμέτης; Γιατί επικρατεί αυτή η κατάσταση στο σύλλογο θα βγει κάποιος από τη διοίκηση να εξηγήσει…;……….
  • Αύριο το πρωί στις 9.00 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στα Μέγαρα θα πραγματοποιηθεί το 40ημερο μνημόσυνο του αδικοχαμένου Μάκη Πάνου. Το λες και ακόμα δεν το πιστεύεις ότι ο Μάκης δει ζει πια ανάμεσά μας. Όσο καιρός όμως και να περάσει τα οράματά του και τα έργα του θα παραμένουν ζωντανά και θα μας το θυμίζουν……..
  • Μεσά σε όλα, όντως και μεις θυμηθήκαμε ότι από τις 14 Δεκεμβρίου έχει αναβληθεί ο αγώνας του Απόλλωνα Άνω Λιοσίων με τον Αίαντα Παραλίας, λόγω κακοκαιρίας στο γήπεδο Πανοράματος τότε. Ένα παιχνίδι που βάση ΚΑΠ θα έπρεπε μέσα σε 20 μέρες να έχει γίνει………………..