Connect with us

stoplekto

Εκεί στη Δυτική Αττική…

Published

on

  • Ακόμα ένα Σαββατοκύριακο πέρασε στη Δυτική Αττική. Στην Α’ Κατηγορία ο πρωτοπόρος Μανδραϊκός το…”βιολί” του. Επιβλήθηκε και του Βύζαντα Μεγάρων σε συνδυασμό με πάρα πολύ καλή εμφάνιση. Η ομάδα του Θεόφιλου Καλύβα έχει το απόλυτο σε έξι ματς, έχοντας σημειώσει 16 τέρματα και έχοντας δεχτεί μόλις δύο. Παρόλα αυτά στο σωματείο δεν παίρνουν τα μυαλά τους αέρα και κοιτούν το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά…….
  • Δεν ξέρω αν είναι ο τρόπος που έχασε ο Ακράτητος από τον Άτταλο το Σάββατο που έφερε τη λύση της συνεργασίας με τον Κυριάκο Μίχα. ο νέος τεχνικός του συλλόγου πάντως  Σάκης Βερούτης ήταν παρών στην κερκίδα και παρακολουθούσε την αναμέτρηση. Και την επόμενη μέρα ανακοινώθηκε από τους Ανωλιοσιότες. Ο ερχομός του Βερούτη στον πάγκο του Ακράτητου φέρνει άλλο αέρα στο σύλλογο, όταν ξέρεις ότι τα τελευταία δύο χρόνια έχει κατακτήσει ισάριθμα πρωταθλήματα με Ασπρόπυργο και Ζοφριά. Πέρσι πήρε και το Κύπελλο. Και επειδή καμιά φορά η μοίρα παίζει και περίεργα παιχνίδια αυτή την αγωνιστική ο Ακράτητος και ο Σάκης Βερούτης θα αντιμετωπίσουν τη φορμαρισμένη Ζοφριά του  Γιώργου Αδάκτυλου. “Διαβολικές” συμπτώσεις……
  • Πολλοί  λένε για ευχάριστη έκπληξη της Μικρασιατικής στο πρωτάθλημα, ωστόσο τα πράγματα δεν είναι έτσι. Η ομάδα μετρά τρεις συνεχόμενες νίκες και αυτό είναι αποτέλεσμα της πολύς καλής δουλειάς που κάνει ο Χάρης Κουστέρης.  Το σημαντικότερο στη νίκη με τον ΠΑΟΚ Μάνδρας ήταν ότι ο σύλλογος μετά την περσινή της τιμωρία επέστρεψε στη φυσική της έδρα , εκεί που πέρσι πανηγύρισε πρωτάθλημα και άνοδο. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Βαγγέλης Χαλιώτης που σημείωσε και τα τρία γκολ της συνάντησης……
  • Χωρίς νίκη παραμένουν στο πρωτάθλημα Σκορπιός Φυλής και ΑΕ Ζεφυρίου που βρίσκονται στην “ουρά της βαθμολογίας. Λίγο πιο πάνω και η Νέα Πέραμος, η οποία μετά τη νίκη της στην πρεμιέρα μετρά μόνο ήττες…..
  • Στη Β’ Κατηγορία εντυπωσιακή είναι η πορεία του Κριού Ασπροπύργου, που με το αήττητο και νικηφόρο σερί που έχει ασκεί μια πίεση στον Αστέρα Μαγούλας, δίνοντας ένα ενδιαφέρον στην κατάσταση στην κορυφή….
  • Είναι ένας παίκτης εκεί στον Ερμή Άνω Λιοσίων που έχει τραβήξει από νωρίς τα βλέμματα. Ο λόγος για τον Βαλάντη Θεοφανίδη. Ο 19χρονος επιθετικός τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές έχει σημειώσει 7 τέρματα, από τα 8 που έχει πετύχει ο Ερμής σε όλο το πρωτάθλημα. Σίγουρα το παιδί αυτό θα μας απασχολήσει στο μέλλον….
  • Τελευταία μέρα των μεταγραφών η σημερινή και αρκετές ομάδες θα προσπαθήσουν να κλείσουν τρύπες με σκοπό να ενισχύσουν το ρόστερ τους. Μάλιστα δεν αποκλείεται να υπάρξουν και αποχωρήσεις παικτών για λογαριασμό άλλων σωματείων…..
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply