Connect with us

stoplekto

Εκεί στη Δυτική Αττική…..

Published

on

  • Τα όσα διαδραματίστηκαν στον αγώνα του Πυρρίχιου με τον Απόλλωνα Ποντίων έκλεψαν την παράσταση αυτό το Σαββατοκύριακο στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΔΑ. Για άλλη μια φορά το ιστορικό σωματείο θα έρθει αντιμέτωπο με την Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης, αφού το φύλλο αγώνος “καίει” τους Πόντιους. Εμείς θα συμφωνήσουμε με τις δηλώσεις του προέδρου του σωματείου Κυριάκου Σιδηρόπουλου, ότι λάθη γίνονται από όλες τις πλευρές. Όμως  θα προσθέσουμε ότι η διαμαρτυρία είναι φυσικό δικαίωμα όλων. Αρκεί  αυτή να μην ξεπερνάει τα όρια και να την πληρώνουν άδικα πάντα τα σωματεία, που ήδη πληρώνουν αρκετά σε αυτές τις δύσκολες εποχές……
  • Στα αγωνιστικά ο Μανδραϊκός συνεχίζει ακάθεκτος την νικηφόρα πορεία του, ενώ παράλληλα εκμεταλλεύεται και τα στραβοπατήματα των υπολοίπων. Ωστόσο τα δύσκολα για την ομάδα του Θεόφιλου Καλύβα αρχίζουν τώρα, καθώς ακολουθεί ένα δύσκολο πρόγραμμα με πέντε ματς φωτιά. Έχει μπροστά του Πυρρίχιο(εντός), ΠΑΟΚ Μάνδρας(εκτός), Άτταλο(εκτός), Ζοφριά(εντός) και Ηρακλή Ελευσίνας(εντός), όλες κρίσιμες αναμετρήσεις που σίγουρα θα κρίνουν κατά μεγάλο ποσοστό την έκβαση του πρωταθλήματος…….
  • Τρίτο σερί ματς που ο Βύζας Μεγάρων αγνοεί τη νίκη. Το Σάββατο ηττήθηκε από τον ανεβασμένο Πανελευσινιακό. Στην ομάδα ψάχνουν να δουν πού οφείλεται αυτή η αγωνιστική κρίση. Από το σύλλογο πάντως είναι αποφασισμένοι να συσπειρωθούν αυτή τη δύσκολη στιγμή,  ώστε να μπορέσει να ανατραπεί η κατάσταση και  ο Βύζας να διεκδικήσει τις όποιες ελπίδες έχει για την άνοδο, στόχο που είχε θέσει από την αρχή της χρονιάς…..
  • Μετά από τρία χρόνια ο προπονητής Κώστας Διολέτης αποτελεί παρελθόν από την Λαμπερή. Το κακό ξεκίνημα της ομάδας όπως φαίνεται στοίχισε στον έμπειρο τεχνικό. Είναι σύνηθες φαινόμενο σε τέτοιες περιπτώσεις πάντα ο προπονητής να είναι ο “αποδιοπομπαίος τράγος”. Η Λαμπερή πλέον άλλαξε σελίδα και προχωράει με νέο τεχνικό τον Χρήστο Παλλίδη. Με στόχο πάντα ο σύλλογος να μπορέσει να φτάσει ακόμα πιο ψηλά…..
  • Την αισιοδοξία του για την ανάκαμψη της ΑΕ Ζεφυρίου δήλωσε stoplekto ο προπονητής της ομάδας Παναγιώτης Λουμάκης, ο οποίος χαρακτηριστικά μας τόνισε: ”  ” Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στο ροστερ της ομάδας γιατί όλοι είμαστε αποφασισμένοι να δουλέψουμε σκληρά.Πλεον ξέρουμε ποιοι είμαστε και τι θέλουμε. Ας μην βιαστούν κάποιοι να μας υποβιβάσουν.Η ομάδα οργανώνεται σε όλους τους τομείς και σε κάποιους δεν αρέσει.Υπάρχουν δυο τρόποι να φτιαχτεί μια ομάδα. Ή να αγοραστεί έτοιμη ή να χτιστεί από τα θεμέλια. Εμείς έχουμε επιλέξει τον δύσκολο, το χτίσιμο”……
  • Στα “ουράνια” πετούν στον Κριό Ασπροπύργου μετά και την νίκη στο ντέρμπι κορυφής με 3-1 επί του Αστέρα Μαγούλας. Η ομάδα μετράει πέντε σερί νίκες και μαζί με τον Μανδραϊκό είναι οι μοναδικές και στα δυο πρωταθλήματα που δεν έχουν καμία απώλεια βαθμών. Πάντως για τη Β’ Κατηγορία, είναι ακόμα πολύ νωρίς, αν αναλογιστούμε ότι έχουμε μπροστά μας ακόμη δυομιση γύρους πρωταθλήματος. Και ο πρωταθλητής βγαίνει στο φινάλε….
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply