Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

“Εκθρόνισαν” τον Ερμή Κορυδαλλού τα Αστέρια Δραπετσώνας(1-1)

Published

on

Βαθμολογική απώλεια για τον Ερμή Κορυδαλλού, που παραχώρησε ισοπαλία 1-1 με τα ανταγωνιστικά Αστέρια Δραπετσώνας και έπεσε από την κορυφή, που πλέον είναι μόνη της η ΑΕ Νίκαιας σε αγωνιστική που…δεν αγωνίστηκε(ά.α τον Ατρόμητο Κερατσινίου).

Το ματς ήταν αρκετά νευρικό και στο φινάλε στιγματίστηκε και από επεισόδια.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 3′ με πέναλτι του Αρβανίτη, για να ισοφαρίσει ο Ερμής με τον Νίκα(45′).

Οι γηπεδούχοι στο 89′ έχασαν πέναλτι με τον Τουρκοχωρίτη, που απέκρουσε ο Καλαμάρης, ενώ στο 97′ τα Αστέρια έχασαν σπουδαία ευκαιρία με τον Σιώπη.

Μετά τη λήξη του αγώνα ο διαιτητής Μπεσίρης έγραψε στο φύλλο ότι ο αναπληρωματικός γκολκίπερ του Ερμή Τσιριωτάκης κινήθηκε απειλητικά και τον εξύβρισε. Στη συνέχεια φίλαθλος χωρίς διακριτικά εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο και κινήθηκε απειλητικά προς το διαιτητή. Ο ρέφερι κάλεσε αστυνομική δύναμη για προστασία, ενώ ανέφερε πως τον βοήθησε για να πάει μέχρι τα αποδυτήρια ο Πρόεδρος του Ερμή Απόστολος Τσιριοτάκης.

ΕΡΜΗΣ: Παπακώστας, Τουρκοχωρίτης, Αργεντίδης, Ακριτίδης, Καράμπελας, Μούτσας, Φρυγανιώτης, Σκαρτάδος, Νίκας, Χαλικιάς, Γεωργιάδης(67′ Μυλόρδος).

ΑΣΤΕΡΙΑ: Καλαμάρης, Τσέλα, Κέβιν, Μαρίνος(94′ Βερβέρογλου), Φίτσο, Χαϊρεντίνι, Κυριακάκης, Αρβανίτης(84′ Καραμάνης), Γιώργο, Νταλίπης(66′ Σιώπης), Κτενάς.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ