Connect with us

5ος Όμιλος

Εκθρόνισε τον ΟΦΙ ο Γιούχτας

Published

on

Ο Γιούχτας συνέχισε την εξαιρετική του πορεία και υποχρεώνοντας σε οδυνηρή εντός έδρας ήττα τον ΟΦΙ στο “Βουζουνεράκειο” (1-0), κάνει και ο ίδιος όνειρα ανόδου!

Το μεγάλο αποτέλεσμα για την ομάδα των Αρχανών τη διατηρεί στο -4 από τον Εθνικό, που ανέβηκε στην κορυφη, ενώ η διαφορά από τον 2ο πλέον ΟΦΙ μειώθηκε στους 2 βαθμούς.

Το ντέρμπι στην Ιεράπετρα κρίθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Βαρούχα να σεντράρει και τον πρώτο σκόρερ του Γιούχτα αλλά και του πρωταθλήματος (πλέον) Ηιλιόπουλο να σημειώνει το μοναδικό γκολ στο 53′. Οι νικητές είχαν και δοκάρι στο 67′ με τον Βαρούχα.

Στο 30′ ο Κόλλιας επενέβη θετικά σε σουτ του Παπαδόπουλου, ενώ σπουδαία επέμβαση έκανε και δύο λεπτά μετά σε προβολή του Χύσι. Ο ΟΦΙ έχασε νέα σπουδαία ευκαιρία στο 44′ όταν ο Ραπτάκης απομάκρυνε στη γραμμή την κεφαλιά του Αναστασόπουλου.

Από την άλλη ο Γιούχτας απείλησε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου με τους Βαρούχα, Ηλιόπουλο (46′), Τριανταφύλλου (47′), για να “βρει” το γκολ τελικά στο 53′.

Ο ΟΦΙ προσπάθησε να αντιδράσει αλλά ο Μαρτσάκης “νικήθηκε” από τον Κόλλια στο 75′ και το 83′. Ο γκολκίπερ του Γιούχτα ήταν από τους πρωταγωνιστές του ματς, αποκρούοντας εντυπωσιακά και το σουτ του Μπάμπη στο 85′.

Διαιτητής: Αλιάγας (Δυτ. Αττικής)
Βοηθοί: Αναστασάκης – Τσιλίκας (Χανίων)

ΟΦΙ (Γιάννης Μάγγος): Πρίφτης, Αναστασόπουλος, Πυθαρούλης, Χολέβας (68’ Γιουκούδης), Βογιατζής, Βιγιαφάνε (60’ Μαρτσάκης), Μούτσα, Χύσι, Κορέττα (60’ Τοπούζης), Παπαδόπουλος (80’ Μπάμπης), Μηνάς

Γιούχτας (Μηνάς Πίτσος): Κόλλιας, Κασσωτάκης, Ρουμπάκης, Σταθόγλου, Ραπτάκης, Τζανής, Τσάτσος (90+4′ Κορτσινίδης), Πλουσής (74’ Μαυρομάτης), Τριανταφύλλου (89’ Λογοθέτης), Βαρούχας (72’ Κουσίδης), Ηλιόπουλος

πηγή athlitiko.gr

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply