Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Εκκωφαντική νίκη για το Αιγάλεω ενάντια στον Άφοβο

Published

on

Εντυπωσιακό ήταν το Αιγάλεω που επιβλήθηκε 5-0 του Αφόβου στο ‘Σταύρος Μαυροθαλασσίτης’. Οι παίκτες του Γιώργου Σουρλή δεν συνάντησαν ιδιαίτερα προβλήματα, ενώ σεφτέ στα γκολ με την νέα τους ομάδα έκαναν οι Καλτσάς και Ρούσσος. Έτσι, το City συνεχίζει μόνο στην κορυφή έχοντας 45 βαθμούς και το +4 από τον δεύτερο Χαραυγιακό. Αντίθετα, το συγκρότημα του Αυγέρη Πάσχου παρέμεινε ουραγό έχοντας τρεις πόντους.

Στην ροή της αναμέτρησης, ο Μεχμέτογλου έκανε την αρχή ανοίγοντας το σκορ στο 10′ με κοντινή κεφαλιά ύστερα από την πρώτη του Καλτσά στο οριζόντιο δοκάρι. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, οι ‘μπλε’ άσκησαν μεγάλη πίεση χάνοντας ευκαιρίες, όμως η λύση ήρθε μέσω μιας στατικής φάσης στο 32′, όταν ο Καλτσάς πέτυχε το πρώτο του τέρμα με άψογη εκτέλεση φάουλ. Το 2-0 ήταν αποτέλεσμα ημιχρόνου, με τις φάσεις να μειώνονται στο δεύτερο μέρος, αλλά τα γκολ να αυξάνονται. Ασίστ του Αραμπατζή και 3-0 ο νεαποκτηθής Ρούσσος πλασάροντας εύστοχα τον Πετρόπουλο στο 78′. Το 4-0 πραγματοποιήθηκε από τον μετρ των φάουλ, Κώστα Παπουτσή, στο 83′ και το τελικό 5-0 από λάθος της ‘κυανόλευκης’ άμυνας, η οποία έδωσε την ευκαιρία στον Κοκκιναρά να χριστεί σκόρερ στο 89′.

Διαιτητές: Σταυρόπουλος Γ., Γενναίος Ν., Μπαγιάς Ι.

Αιγάλεω (Γιώργος Σουρλής): Τριανταφύλλου, Παπουτσής, Αβάσταγος Θ., Τζαφεράκος, Κοντιζάς, Παπαθανασίου (77′ Αβάσταγος Ν.), Αραμπατζής, Κοκκιναράς, Μεχμέτογλου (46′ Ρούσσος), Πασάς, Καλτσάς (71′ Ταμπάκης).

Άφοβος (Αυγέρης Πάσχος): Πετρόπουλος, Τζωρτζάτος Θ., Μήτσος (52′ Καρτσωνάκης), Ξούρας Γ., Ζώτος, Γεωργιάδης, Καργιώρης, Τζωρτζάτος Β., Κωστάλας, Ηλιόπουλος (71′ Μαυροειδάκος), Σαλίτα (71′ Ξούρας Β.).