Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Εκλογές στον Αίαντα Σαλαμίνας

Published

on

Η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει χαρακτηριστικά:

 

Την Κυριακή 30 Ιουνίου 2024 στα Γραφεία του Συλλόγου μας στο Δημοτικό Στάδιο Σαλαμίνας, θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση – Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου σεζόν 2024 – 2026, σύμφωνα με Καταστατικό Συλλόγου μας, και παρουσία Δικαστικού Αντιπρόσωπου ο οποίος και θα προεδρεύσει της Εφορευτικής Επιτροπής.
Η πλειοψηφία των Μελών απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου θα δηλώσει υποψηφιότητα και στις ερχόμενες Αρχαιρεσίες, και επιπρόσθετα έχουμε και τις τρεις πρώτες υποψηφιότητες Μελών Συλλόγου, του Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου κ. Λάμπρου Καπαραλιώτη, του Μέλους Συνδέσμου Φιλάθλων ΄΄Αίαντας΄΄ κ. Δημήτρη Κρουστάλλη, και του Μέλους της ΄΄Οικογένειας΄΄ Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Συλλόγου μας, κ. Παύλου Καμπόσου.
Απευθύνουμε ΄΄ανοικτή΄΄ Πρόσκληση σε όλα τα Μέλη μας να έρθουν κοντά στον Σύλλογο, και να βοηθήσουν θέτοντας υποψηφιότητα στις ερχόμενες Αρχαιρεσίες.
* Δηλώσεις Υποψηφιοτήτων παραλαμβάνονται από τον Γενικό Γραμματέα του Συλλόγου κ. Αλέκο Ανδρέου μέχρι και την Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας ( τηλέφωνο 695 782 7790 ).