Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Α.

Εκοψε την πίτα της η ΑΕ Πετραλώνων

Published

on

Με μεγάλη προσέλευση ποδοσφαιριστών, προπονητών, γονέων και φιλάθλων πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την ετήσια κοπή της πίτας της ΑΕ Πετραλώνων στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα Μερκούρη» στα Ανω Πετράλωνα.

Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους ο βουλευτής Α’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Αγγελος Συρίγος, ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, ο δημοτικός σύμβουλος & πρ. αντιδήμαρχος Νίκος Αβραμίδης, ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μπουρνούς, ο δημοτικός σύμβουλος Γ’ Διαμερίσματος Γιώργος Κόρκας, ενώ εκ μέρους της προέδρου του ΟΠΑΝΔΑ Ελένη Ζωντήρου παρών ήταν ο Γιάννης Γεωργακάς.

Παρόντες στην εκδήλωση από την ΕΠΣΑ ο Α’ Αντιπρόεδρος Άγγελος Νικόπουλος και ο σύμβουλος Φραγκίσκος Δεκαβάλλας που εκπροσώπησε και τον πρόεδρο της Ενωσης Παναγιώτη Δημητρίου. Ιδιαίτερο χρώμα στην εκδήλωση έδωσαν με την παρουσία τους οι μεγάλες ποδοσφαιρικές δόξες των Πετραλώνων Αχιλλέας Κουγιουμτζής, Αντώνης Νυχτερής, Σωτήρης Κρυός, Κλεάνθης Νικολαϊδης (που εκπροσώπησε και τον πατέρα του Τάκη Νικολαϊδη που αγωνίστηκε στην Σπάρτα Πετραλώνων την δεκαετία 40-50), ενώ τον Πέτρο Γερακάρη εκπροσώπησε ο αρχηγός της σημερινής ομάδας Γιώργος Γερακάρης, ο οποίος ήταν και ο τυχερός της βραδιάς καθώς πέτυχε το φλουρί.

Η διοίκηση της ΑΕ Πετραλώνων κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τίμησε τους χορηγούς της ομάδας: περιοδικό Car & Driver, Μεσιτικό γραφείο Find (Πλ. Αικατερίνης 5 Κ. Πετράλωνα), Καφενείο «Τα Κανάρια» (Κεραμεικού 88 & Πλαταιών), Διαγνωστικό κέντρο Di Athens (Τριών Ιεραρχών 87 Πετράλωνα), Οφθαλμολογικό κέντρο ΟΜΜΑ Διευθυντης Ιωάννης Δατσέρης.

Στην εκδηλωση παρόντες ηταν τα μέλη του ΔΣ της ΑΕ Πετραλωνων Γ. Θεοδωρακόπουλος, Γ. Εμπίογλου, Κ. Βερζαμανης, Δ. Βολονάκης και Ν. Ζούλιας.