Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Εκοψε την πίτα της η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων

Published

on

Την καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της πίτας της πραγματοποίησε η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων.

Η ενημέρωση του συλλόγου…

Σύσσωμοι οι αθλητές, οι γονείς και τα μέλη του ΑΟ Ελπίς Αγίων Αναργύρων, παρευρέθησαν στην πρωτοχρονιάτικη κοπή πίτας του συλλόγου που διεξήχθη στο πολιτιστικό κέντρο του δήμου, <<Μαρία Έλενα>>, στην Ανάκασα.

Κατά την διαδικασία της εκδήλωσης βραβεύθηκαν, αθλητές του συλλόγου που πέτυχαν την είσοδό τους σε ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα, χορηγοί της ομάδας για την πολύ σημαντική τους προσφορά, ενώ η εκδήλωση έκλεισε με το μοίρασμα της πίτας ανά τμήμα και την απονομή των δώρων στους τυχερούς.

Παράλληλα, η πρόεδρος της ομάδας, κυρία Ιουλία Πάσχου, βράβευσε τον δήμαρχο της πόλης μας κύριο Σταύρο Τσίρμπα και τον αντιδήμαρχο αθλητισμού και πολιτισμού κύριο Ηλία Αποστόλου, για την στήριξή τους και την βοήθειά τους όλα αυτά τα χρόνια.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, έγινε παρουσίαση από τον κύριο Στυλιανόπουλο, της νέας συνεργασίας της Ελπίδας με την Footy Greece, που αφορά τη χρήση νέων τεχνολογιών, οι οποίες έρχονται να δώσουν ακόμα περισσότερα εργαλεία στους προπονητές, όσο αφορά την βελτίωση και την ανάδειξη των χαρακτηριστικών των αθλητών όλων των τμημάτων!

Αρκετά πρόσωπα του πολιτικού χώρου τίμησαν την Ελπίδα με την παρουσία τους και τη στήριξή τους. Ο δήμαρχος Αγίων Αναργύρων – Καματερού κύριος Σταύρος Τσίρμπας, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού κύριος Ηλίας Αποστόλου, ο αντιδήμαρχος πολιτικής προστασίας κύριος Δημήτρης Βαβλαδέλης, ο Αντιδήμαρχος Ευρωπαϊκών προγραμμάτων κύριος Μιχάλης Τσελέκας, ο αντιδήμαρχος τεχνικής υπηρεσίας κύριος Στέφανος Δανάκος, ο αντιδήμαρχος οικονομικών κύριος Δημήτρης Ζαλακούδης, ο αντιδήμαρχος τεχνικών συνεργείων κύριος Σπύρος Κοτσίνης, η αντιδήμαρχος διοικητικών υπηρεσιών κυρία Κατερίνα Μανταφούνη, ο αντιδήμαρχος παιδείας κύριος Ευάγγελος Στάθης, η αντιδήμαρχος ανακύκλωσης κυρία Αγγελική Καΐση και ο ειδικός σύμβουλος του δημάρχου κύριος Γκατζέλης Γιώργος, εκπροσώπησαν την δημοτική αρχή στην εκδήλωση.

Επίσης, το παρόν έδωσε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, κυρία Νάντια Γιαννακοπούλου, ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣΑ κύριος Άγγελος Νικόπουλος, ο γραμματέας των εφοριακών και υποψήφιος βουλευτής κύριος Μπάμπης Καούκης, ο σύμβουλος του Υπουργού Υγείας και υποψήφιος βουλευτής κύριος Μπάμπης Καραθάνος, και η υπεύθυνη πολιτικού προγράμματος και υγείας της περιφέρειας Αττικής κυρία Γιώτη Μαρία.

Η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων, εύχεται σε όλους τους αθλητές, τους γονείς, τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου καλή χρονιά, πρωτίστως με υγεία και χαρές!