Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Εκοψε την πίτα της η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων

Published

on

Το ακόλουθο δελτίο Τύπου εξέδωσε η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων…

Οι αθλητές της Ελπίδας Αγίων Αναργύρων, οι γονείς και μέλη και φίλοι του συλλόγου, έδωσαν το παρόν στην πρωτοχρονιάτικη κοπή πίτας που διεξήχθη στο πολιτιστικό κέντρο του δήμου, <<Μαρία Έλενα>>, στην Ανάκασα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, βραβεύθηκαν οι χορηγοί της ομάδας για την πολύτιμη συνεισφορά τους, η εταιρεία υδραυλικών εγκαταστάσεων του κυρίου Γιάννη Ζώη, η εταιρεία εκτυπώσεων ασφαλείας Veridos Ματσούκης και ο Σκλαβενίτης, ενώ βραβεύτηκε και ο αθλητής της ομάδας, Βασίλης Κολοβός, για την είσοδο του στο πανεπιστήμιο έπειτα από την διαδικασία των πανελληνίων εξετάσεων. Παράλληλα, η πρόεδρος της ομάδας, κυρία Ιουλία Πάσχου, βράβευσε τον δήμαρχο της πόλης μας κύριο Σταύρο Τσίρμπα και τον δημοτικό σύμβουλο κύριο Ηλία Αποστόλου, για την πολυετή στήριξη και βοήθειά τους. Ενώ ευχαριστήρια πλακέτα απονεμήθηκε και στην εντεταλμένη σύμβουλο κοινωνικής ευθύνης και ευπαθών ομάδων του δήμου μας, κυρία Κατερίνα Μανταφούνη, για την προσφορά της στην ομάδα.

Αρκετά πρόσωπα του πολιτικού χώρου τίμησαν την Ελπίδα με την παρουσία τους. Ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών και έργων, κύριος Σπύρος Κοτσίνης, ο αντιδήμαρχος οικονομικών κύριος Δημήτρης Ζαλακούδης, ο αντιδήμαρχος αθλητισμού και πολιτισμού, κύριος Περικλής Παπαγεωργίου, ο πρόεδρος του ΓΑΙΑ Α.Ε. κύριος Δημήτρης Βαβλαδέλης, ο εντεταλμένος σύμβουλος αθλητισμού και νεολαίας, κύριος Γιώργος Μανιάτης και η εντεταλμένη σύμβουλος κοινωνικής ευθύνης και ευπαθών ομάδων κυρία Κατερίνα Μανταφούνη και ο δημοτικός σύμβουλος Ηλίας Αποστόλου, εκπροσώπησαν την δημοτική αρχή. Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε και ο αντιπεριφερειάρχης δυτικού τομέα, κύριος Βασίλης Λώλος, ο οποίος εκπροσώπησε και τον περιφερειάρχη κύριο Νίκο Χαρδαλιά, ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣΑ και πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλημάτων και Κυπέλλου, κύριος Άγγελος Νικόπουλος και ο υπεύθυνος επικοινωνίας του ΑΟ Ιλίου και δημοσιογράφος στον Ελλάδα FM και στο pleκto .gr Θανάσης Ζαχάκης.

Η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων, εύχεται σε όλους τους αθλητές, τους γονείς, τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου καλή χρονιά, πρωτίστως με υγεία και χαρές!