Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Εκοψε την πίτα του ο ΠΑΟ Καματερού

Published

on

Την καθιερωμένη εκδήλωση του για την κοπή της πίτας του συλλόγου πραγματοποίησε ο ΠΑΟ Καματερού.

Η ενημέρωση του συλλόγου…

Με ευχάριστη διάθεση και σε όμορφο κλίμα έγινε η ετήσια κοπή της πίτας του ΠΑΟ Καματερού στο καφε Route, στην πλατεία Δημοκρατίας, το βράδυ της Πέμπτης. Παραβρέθηκαν όλα τα τμήματα του συλλόγου, με παρόντες επίσης προπονητές, γονείς και φίλους της ομάδας καθώς και την δημοτική αρχή αποτελούμενη απο τον Δήμαρχο Αγίων Αναργύρων – Καματερού, Σταύρο Τσίρμπα και τους Σπύρο Κοτσίνη (αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών), Βαγγέλη Στάθη (αντιδήμαρχος παιδείας), Νταούτη Γιώργο (αντιδήμαρχος καθαριότητας), Ζαλακούδη Δημήτρη (αντιδήμαρχος οικονομικών), Δρόσο Κώστα (πρόεδρος κοινότητας Καματερού), Γιάννη Ρέππα (πρόεδρος σχολικής επιτροπής α’ βάθμιας).

Την κοπή της πίτας τίμησε με την παρουσία του και υπεύθυνος σκάουτινγκ της ΠΑΕ Ατρόμητος, Τόλης Αποστόλου.

«Δώστε μας το φως κυριολεκτικά και μεταφορικά» ήταν η εισαγωγική ομιλία του Γιάννη Πέτρου αναφερόμενος στο θέμα του φωτισμού και στην προσπάθεια να γίνει καλύτερο το γήπεδο Καματερού σε θέματα τεχνικής υποδομής.

Στην συνέχεια τιμήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Γιώργος Λέτσιος για την πολυετή παρουσία με τα χρώματα της ομάδας, παραλαμβάνοντας την πλακέτα από τον ίδιο το δήμαρχο.

Ο δήμαρχος Σταύρος Τσίρμπας ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο του ΠΑΟ Καματερού και ..παραλαμβάνοντας την πάσα από τον Γιάννη Πέτρου για το θέμα του γηπέδου, τόνισε ότι θα κάνει ότι είναι δυνατό για να γίνει καλύτερο το μοναδικό γήπεδο της περιοχής.

Την κοπή της πίτας των παλαιμάχων έκανε ο Γιώργος Τρισκογιάννης, με αντίστοιχη κίνηση να γίνεται από τον πρόεδρο του συλλόγου, Βασίλη Γιάκη. Στην εκδήλωση προβλήθηκαν και βίντεο της φετινής χρονιάς από όλα τα τμήματα του συλλόγου καθώς βίντεο προς τον Γιώργο Λέτσιο.