Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Εκοψε την πίτα του ο ΠΟΨ

Published

on

Την ετήσια εκδήλωση για την κοπή της πίτας πραγματοποίησε ο ΠΟΨ, τηρώντας φυσιξκά όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση…

Σήμερα την πρώτη ημέρα της Άνοιξης του 2021, αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Π.Ο.ΨΥΧΙΚΟΥ (λόγω των περιοριστικών μέτρων) πραγματοποίησε την κοπή Βασιλόπιτας του νέου χρόνου.
Με βαθύ το αίσθημα της απουσίας των εκατοντάδων στενών μελών μας, κόψαμε για κάθε ένα σπλάχνο που απαρτίζει το Σύλλογό μας (διοίκηση, ακαδημίες, ποδοσφαιριστές μας, προπονητές μας, φίλαθλοι, ”γήπεδο μας”, Δήμος, ενορία Αγ.Γεωργίου, ΕΠΣΑ, Κολύμβηση, Γυμναστική) ένα ξεχωριστό κομμάτι με τη μοναδική ευχή το συντομότερο να βγούμε από τη χειμερία νάρκη που διαγράφει τον πραγματικό χρόνο της ζωής μας.
Το τυχερό φλουρί έτυχε στο κομμάτι της ανυπέρβλητης δύναμης μας ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΜΑΣ και συγκεκριμένα στον Γιάννη Ελευθερίου ως εκπρόσωπο της κινητήριας δύναμής μας.
Καλή Αντάμωση γρήγορα στα αγωνιστικά τερέν!
Στα πλαίσια της εκδήλωσης, ο πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Πετρίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση…
Ως Πρόεδρος του ιστορικού και δυναμικού Π.Ο.ΨΥΧΙΚΟΥ, ειδικά σήμερα ένιωσα μία πολύ μεγάλη στεναχώρια για τις συνθήκες που τελέσαμε αυτήν την ΄΄εκδήλωση΄΄ ορόσημο σε σχέση με τις αντίστοιχες λαμπρές εκδηλώσεις τα τελευταία χρόνια, όπου τιμούμε με μεγαλοπρέπεια όλους εσάς που αποτελείτε ο κάθε ένας και η κάθε μία ξεχωριστό κύτταρο ζωής του ζωντανού οργανισμού του ΠΟΨ.
Το βεληνεκές και η ακτινοβολία του Συλλόγου μας παραμένουν στοιχεία άφθαρτα και σε συνδυασμό με τις προσωπικές μας δυνάμεις συνθέτουν εφεξής την αιχμή του δόρατος για την επίτευξη των στόχων μας.
Καλή δύναμη, θα κερδίσουμε!