Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Εκοψε την πίτα του ο Χαραυγιακός

Published

on

Το ακόλουθο δελτίο Τύπου εξέδωσε ο Χαραυγιακός…

Την Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου αμέσως μετά την προπόνηση το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου έκοψε τη πρωτοχρονιάτικη πίτα του.
Η εκδήλωση έγινε στην οδό Σκόπα, στο κατάστημα των αδελφών Τσίπη τους οποίους, για ακόμη μια φορά ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά τους στο σύλλογό μας .
Η πίτα ήταν προσφορά του χρυσού χορηγού μας ” Ο φούρνος της Χαραυγής”. Ευχαριστούμε επίσης θερμά τον Αλέξανδρο Κουλούρη και την Ελπίδα Σκοπελίτη για την προσφορά τους.
Το φλουρί της πίτας “έπεσε” στην ψυχή των αποδυτηρίων της ομάδας μας κ. Βασίλη Νταμάνη.
Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν ο αντιπρόεδρος κ.Κουνελης, o Γενικός Γραμματέας κ. Λιβάνιος και το αναπληρωματικό μέλος του Δ Σ. και υπεύθυνος των γραφείων μας κ. Χρήστος Αναστασόπουλος.
Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κουντουριώτης στον χαιρετισμό του ευχήθηκε τα καλύτερα στους αθλητές και το υπόλοιπο team και τόνισε ότι ο Χαραυγιακός συνεχίζει ενωμένος για την επίτευξη της ανόδου.
Παράλληλα ανακοίνωσε την κάλυψη της θέσης του γενικού αρχηγού της ομάδας από τον Σταύρο Βουρλούμη ο οποίος θα βοηθάει και θα στηρίζει τον Χαραυγιακό μας από διαφορετικό πόστο μετά τον τραυματισμό του.
Η ανακοίνωση έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τους ποδοσφαιριστές μας.
Εμείς ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του και πάντα επιτυχίες .