Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Εκπληκτικός ο Ατρόμητος Χαλανδρίου, 4-0 συνέτριψε τους Λύκους Χαϊδαρίου

Published

on

Κάνοντας εκπληκτική εμφάνιση ειδικά στο 2ο μέρος ο Ατρόμητος Χαλανδρίου συνέτριψε τους πρωτοπόρους Λύκους Χαϊδαρίου με 4-0 και έβαλε φωτιά στη μάχη της ανόδου στον 2ο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ.

Ανέβηκε έτσι στους 42 βαθμούς και είναι στην 4η θέση, ενώ οι Λύκοι παρέμειναν στην κορυφή με 49 βαθμούς, βλέποντας όμως Κηπούπολη και Τριφυλλιακό να τους πλησιάζουν στον ένα βαθμό…

Στο 16′ ο Μεσούλι έκανε το 1-0, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος. Στο 54′ ο Αναγνώστου έκανε το 2-0, με τον Μεσούλι στο 61′ με το 2ο προσωπικό του γκολ να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Στο 68′ ο Ταμπάκος διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το ματς με 10 παίχτες, αφού αποβλήθηκαν με απευθείας κόκκινη ο Ασκοτίρης από τους Λύκους στο 71′ και ο Μεσούλι από τον Ατρόμητο στο 77′.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: Κολαζάς, Παππάς, Κατσαρώνης, Αφεντουλίδης (73′ Καστριότι), Παπάζογλου, Σφακάκης, Μεσούλι, Τουμαζάτος (82′ Γιανταμίδης), Αναγνώστου, Σταφυλοπάτης (71′ Πατέρας), Ταμπάκος.

ΛΥΚΟΙ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Παρασκευόπουλος, Μπαγιαρτάκης (59′ Λώλος), Γιαννόπουλος (79′ Μπόγκος), Τσατσαλίδης (79′ Περιβολαράκης, Ταρούσα, Αργυρίου, Παναγόπουλος, Ασκοτίρης, Μπούσκος, Περλέσι (79′ Χλωρός), Παπαδάκης (59′ Χατζηκωνσταντίνου).

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

 

Advertisement