Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Εκπληκτικός ο Νεοπεντελικός, 3-1 εκτός τη Λυκόβρυση

Published

on

Αν και αγωνίστηκε από το 5ο λεπτό με 10 παίχτες και με γκολκίπερ έναν…κεντρικό αμυντικό, ο Νεοπεντελικός πήρε πολύ μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της Λυκόβρυσης με 3-1.

Μόλις στο 5′ ο γκολκίπερ των φιλοξενουμένων Θανάση είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα. Ελλείψη άλλου τερματοφύλακα, τα γάντια πήρε ο κεντρικός αμυντικός Μαρουλίθδης, που πάντως σε καμία περίπτωση δεν θύμισε λύση ανάγκης! Στο 12′ ο Ιάσωνας Φάκης έκανε το 0-1, με τον Δημήτρη Φάκη στο 20′ με κεφαλιά να κάνει υο 0-2. Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, στο 22′ ο Καραγιάννης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3! Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 60′ με τον Παπαχρήστο σε 1-3, που ήταν και το τελικό σκορ…

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ: Αγγελάκης, Μιγκάκης, Γαλακτίδης, Σουλιώτης, Σαλούστρος Θ., Σαλούστρος Α.(72′ Κορρές), Κρασνίκι (33′ Απέργης), Τασιούδης, Παπαχρήστος (81′ Γκέκας), Χρυσογονίδης (81′ Ζάκα), Γιαλίνης (33′ Καρβέλης).

ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ: Θανάση, Μπλάνας (46′ Σαγματόπουλος), Ψύλλος, Μαρουλίδης, Παππάς, Φάκης Δ., Κωνσταντάκης (68′ Τζανετής), Ξένος (46′ Ράπτης), Καραγιάννης, Φάκης Ι.(90′ Μεταξάς), Λυμπούσης.