Connect with us

stoplekto

Εκστασιασμός στον Αστέρα Κερατσινίου για την άνοδο

Published

on

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν στον Αστέρα Κερατσινίου, μετά την χθεσινή ιστορική άνοδο του συλλόγου στην Α’ Κατηγορία, η οποία ήρθε μετά από 23 ολόκληρα χρόνια.

Εμφανώς συγκινημένος ο Πρόεδρος της ομάδας Παναγιώτης Ιωακείμ, δήλωσε στην ιστοσελίδα μας μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα με την Ένωση Καμινίων:

“Μετά από πέντε σερί χρόνια παρουσία μας στα πλέι οφ ανόδου, αποδείξαμε ότι δεν ήμασταν τελειωμένοι, και σήμερα  καθαρά και με μόνο ποδοσφαιρικά κριτήρια  πετύχαμε κάτι που στην αρχή των μπαράζ έμοιαζε ακατόρθωτο, η ομάδα επιστρέφει και πανηγυρικά στους μεγάλους του Πειραιά.

Πολλά συγχαρητήρια στον προπονητή μας κ. Γιάννη Καλαϊτζή και σε αυτούς τους ήρωες παίκτες. Είπαμε πριν τα μπαράζ ότι είναι τρεις τελικοί και αυτό κάναμε κοιτάζοντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Μέσα στις επόμενες μέρες θα κάνουμε μια φιέστα να το γιορτάσουμε όπως μας αξίζει. Θα ήθελα επίσης να δώσω συγχαρητήρια στο σωματείο της Ένωσης Καμινίων και στον προπονητή Δημήτρη Τζανετουλάκο, για το ήθος που έδειξαν καθ’ όλη τη χρονιά”.

  • Η διοίκηση του Αστέρα Κερατσινίου ευχαριστεί την ομάδα του Περαμαϊκού και τον γενικό αρχηγό Μάκη Αλεξίου, για την παραχώρηση αυτών των ιστορικών αποδυτηρίων της ομάδας, τα οποία φάνηκαν και γουρλίδικα…
  • Ακόμη το ΔΣ του Αστέρα ευχαριστεί το δήμο Κερατσινίου και τον Δήμαρχο Χρήστο Βρεττάκο  για την παραχώρηση πούλμαν, για την μετακίνηση της ομάδας στο γήπεδο Περάματος.