Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Εκτέλεσε την Ειρήνη ο Ιάσονας

Published

on

Σε ένα παιχνίδι ‘ο θάνατος σου, η ζωή μου’, ο Ιάσων Ιλίου πήρε σπουδαία νίκη 2-1 στην Πετρούπολη κόντρα στην τοπική Ειρήνη βουλιάζοντας την ακόμη περισσότερο στην μάχη για την παραμονή στον δεύτερο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ. Το πρώτο ημίχρονο ήταν μέτριο, καθώς οι δύο ομάδες ήθελαν να διαφυλάξουν τα μετόπισθεν προσπαθώντας να χτυπήσουν στην αντεπίθεση. Στο 30′ ο Μουζάκης πρόλαβε σωτήρια τον Ρώιμπα, ενώ στο 41′ ο Πουμπουρίδης παραλίγο να ανοίξει το σκορ με μακρινό σουτ. Στα αξιοσημείωτα, οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται έντονα για δύο πέναλτι, ένα στο 7′ σε ανατροπή του Σπυρόπουλου και ένα στο 35′ για χέρι του Χαλιάσου.

Στο δεύτερο μισό είχαμε θέαμα, τρία γκολ, δυνατές μονομαχίες και αρκετές συγκινήσεις. Στο 58′ έγινε το 1-0 για τους ‘κυανόλευκους’ χάρις την εξαιρετική αντεπίθεση που ολοκλήρωσε όμορφα ο Καριατλής έπειτα από κούρσα του Άγγελου Κωνσταντόπουλου και πάσα με την μία του Μανδαμαδιώτη. Η απάντηση ήρθε στο 71′ με το ωραίο διαγώνιο σουτ του Τζαμαλή εντός περιοχής αξιοποιώντας την ασίστ του Λιόντου. Παρόλα αυτά, ήρθε άμεσα η ψυχρολουσία από τον Γιάννη Κωνσταντόπουλο, ο οποίος λύτρωσε τους φιλοξενούμενους με ένα ξερό μακρινό σουτ στο 73′. Στα υπόλοιπα λεπτά, μια κεφαλιά του Κολίτσι πέρασε λίγο άουτ στο 76′, ενώ οι Τζαμαλής και Κουνάδης αστόχησαν στο 78′ και 83′ αντίστοιχα. Έτσι, ενδέκατος είναι, πλέον, ο Ιάσονας έχοντας 9 πόντους, σε αντίθεση με τους ‘κυανοκίτρινους’ που δεν έχουν πόντο σε 9 αγωνιστικές.

*Με υπηρεσιακούς προπονητές τους Γιάννη Δαρδαμάνη και Κώστα Ζήση αντίστοιχα αναμετρήθηκαν οι δύο σύλλογοι, καθώς εκτίουν τιμωρία μίας αγωνιστικής οι Νίκος Κουνάδης και Νίκος Φούσκας.

Διαιτητές: Περράκης Κ., Βασιλάκης Χ., Πασπάτης Α.

Ειρήνη (Νίκος Κουνάδης): Μουζάκης, Μπίτζας (33′ Μούτσα), Λαμπράκος (66′ Λαβρεντίεφ), Ασφής, Χαρισάκης, Λιόντος, Τζαμαλής, Πουμπουρίδης, Σπυρόπουλος, Κουνάδης, Θώδας (75′ Σκεπετάρης).  

Ιάσων (Νίκος Φούσκας): Μητρούσης, Λέσι, Βασιλάκος Β., Κωνσταντόπουλος Α., Χαλιάσος, Καράμπελας, Μανδαμαδιώτης (69′ λ.τρ. Δουληγέρης), Κωνσταντόπουλος Ι., Ρώιμπας (46′ λ.τρ. Ξενάκης), Παπαμιχαήλ (56′ Κολίτσι), Καριατλής.