Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

“Εκτέλεσε” τον Αίαντα ο Πατζιτζιφιακός 2-1 στην Σαλαμίνα

Published

on

Ήττα σοκ για τον Αίαντα Σαλαμίνας από τον Παντζιτζιφιακό με 2-1 και την ομάδα του Χρήστου Τάση να χάνει την επαφή με την κορυφή.

Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν τις διαθέσεις τους από το πρώτο μέρος και στην εκπνοή του ημιχρόνου προηγήθηκαν με 1-0 χάρις το τέρμα του Μπινάτση.

Με την έναρξη του δευτέρου μισού ο Αίαντας αντέδρασε και ισοφάρισε με τον  Τζαβάρα στο 49’  σε 1-1.

Ο Νικολόπουλος στο 83’ βρήκε δίχτυα και πανηγύρισε το 1-2 για την ομάδα του παγώνοντας «περισσότερο» το γήπεδο της Σαλαμίνας.

Στο 89’ ο Σταφσουλάι σκόραρε για τους γηπεδούχους με τον βοηθό Παρισσόπουλο να ακυρώνει το τέρμα και να δέχεται θύελλα διαμαρτυριών. Οι γηπεδούχοι που έχουν παράπονα από την διαιτησία  φωνάζουν και για πέναλτι που δεν δόθηκε στο πρώτο μέρος σε ανατροπή του Ζέρβα.

Αίας Σαλαμίνας: Σαββάκης, Παπαϊσιδώρου (46’ Τζαβάρας), Λιάγος, Δημακάκος, Τζιόλας, Καλλικαντής, Δάλλας, Κοκλιώτης, Ζέρβας (73’ Καρνέσης), Μακρίδης, Σταφσουλάι.

Παντζιτζιφιακός: Κραβαρίτης, Μπινάτσης (80’ Γκερπίνης), Τρίχας, Καρανάσος, Γιαννακόπουλος, Παπαδούλης (75’ Δανάς), Πάπα (90’ Σάββας), Μήτσιος, Χρήστου, Νικολόπουλος (46’ Γκέκας), Μπαλαμπάνης.