Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

«Εκτροχιασμένο» τρένο η Τερψιθέα, 6-2 τον Άφοβο!

Published

on

Η ασταμάτητη Τερψιθέα «καθάρισε» με 6-2 τον Άφοβο στην Ακαδημία Πλάτωνος και διατήρησε τις αποστάσεις από τους διώκτες της, κατακτώντας παράλληλα τον άτυπο τίτλο του «πρωταθλητή χειμώνα». Οι «κυανόλευκοι» συνάντησαν μερικές δυσκολίες, παρ’ όλα αυτά έφτασαν τους 35 βαθμούς (+3 από Αρμενική, +6 από ΑΟΙ), ενώ το συγκρότημα από τα Σεπόλια παρέμεινε στους 10 πόντους και τη ζώνη του υποβιβασμού «παρέα» με την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων.

Μόλις στο 3’ ο Κοτζαμάνης άνοιξε το «χορό των γκολ» με διαγώνιο σουτ, όμως οι γηπεδούχοι αντέδρασαν. Ο Ηλιόπουλος ισοφάρισε με κεφαλιά στο 11’, ο Τζωρτζάτος άγγιξε το 2-1 στο 20’ (δοκάρι η μπάλα με σουτ) και στο 43’ ο Ματσάγγος με στραβοκεφαλιά σημείωσε «αυτογκόλ» δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του Γιάννη Γεωργόπουλου.

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές και αξιοποίησαν το μικρό πλάτος του γηπέδου για να φτάσουν στο τελικό 6-2. Στο 57’ ο Ματσάγγος με ωραίο φάουλ εξιλεώθηκε γράφοντας το 2-2 και στο 75’ ο Σκουμπουρδής με προβολή «λύτρωσε» την Τερψιθέα. Δύο λεπτά αργότερα (77’), ο Μπελέρης έκανε πέναλτι που υπέδειξε ο διαιτητής Σύψας, όμως ο Καργιώτης αστόχησε απελπιστικά για το 3-3.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Χατζηστεφάνου πήρε το «όπλο» του για το 4-2 βάζοντας «ταφόπλακα» στις ελπίδες των γηπεδούχων στο 78’ και στο 83’ ο Τσακλάνος έπειτα από νέα συνεργασία έβαλε το όνομα του στη λίστα των σκόρερ για το 5-2. Το τελικό αποτέλεσμα (6-2) διαμόρφωσε ο Χατζηστεφάνου στις καθυστερήσεις, ενώ ο ίδιος είχε και δοκάρι νωρίτερα για ακόμα ένα τέρμα.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Σύψας Ι., Μπαράκος Α., Καλογερόπουλος Ι.

ΑΦΟΒΟΣ (Γιάννης Γεωργόπουλος): Πετρόπουλος, Λαζανόπουλος (85’ Πυλαρινός), Μιζύρι, Ξούρας Γ., Χνάρης, Τζωρτζάτος, Καργιώτης, Μπέλιος, Μήτσος (46’ Πυργής), Σαλίτα (76’ Μαξακούλης), Ηλιόπουλος.

ΤΕΡΨΙΘΕΑ (Κώστας Βλάχος): Εξαρχάκος, Μυλωνάς (46’ Γραμματικόπουλος), Δρακούλης, Μπελέρης, Σπανός, Ζησόπουλος, Τσιρόπουλος (46’ Σκουμπουρδής), Ματσάγγος (86’ Μπελεβώνης), Χατζηστεφάνου, Τσακλάνος, Κοτζαμάνης.