Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Εκτόξευση με Ηλιάδη ο Άρης Πετρούπολης

Published

on

Το γεγονός ότι ο Άρης Πετρούπολης βρίσκεται στην 2η θέση ουσιαστικά κάνει τους ανθρώπους της ομάδες να αναζητούν λύσεις ικανές να βοηθήσουν την ομάδα.

Στο πλαίσιο αυτό, η διοίκηση του Νίκου Κούστα και των συνεργατών του καθημερινά εργάζονται προκειμένου να προσφέρουν στο τεχνικό επιτελειο λύσεις ικανές που θα ανεβάσουν το επίπεδο του συλλόγου.

Η αποχώρηση του Βαγγέλη Γκουτσούλα, μπορεί να θορήβησε άπαντες, όμως, ο πρόεδρος των ‘τζιαλορόσι’ ήταν δεδομένο ότι δεν θα άφηνε το κενό να παραμείνει.

Έτσι κατάφερε να εντάξει στο δυναμικό του συλλόγου έναν ποδοσφαιριστή προικισμένο με αρετές που με τις παραστάσεις που έχει από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα θα αποτελέσει ισχυρή δύναμη.

Συγκεκριμένα, στην ομάδα των δυτικών προαστίων θα αγωνίζεται από εδώ και στο εξής ο Σάββας Ηλιάδης.

Ο πρώτος σκόρερ του 2ου ομίλου μαζί με τον Σπύρο Δημογιάννη με δέκα τέρματα ήρθε σε συμφωνία με τον Άρη και θα βρεθεί στην αιχμή του δόρατος.

Τα δυο χατ-τρικ που έχει σημειώσε αλλά και η συνολική του παρουσία δείχνουν ότι θα αποτελέσει ένα από τα πιο σπουδαία όπλα για την ομάδα των δυτικών προαστίων.

Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν το Περιστέρι, ενώ έχει περάσει ακόμη από το πρωτάθλημα της Football League για λογαριασμό της Καλλιθέας.

Το σπουδαίο της υπόθεσης είναι ότι ο Άρης κατάφερε ουσιαστικά να κάνει δικό του τον ποδοσφαιριστή που βρέθηκε στις κορυφαίες λίστες ομάδων από τον ίδιο όμιλο αλλά και από ανώτερες κατηγοριες.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

“Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Σάββα Ηλιάδη. Το νέο απόκτημα της ομάδας μας είναι 22 χρονών και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο ΑΟ Περιστερίου με τη φανέλα του οποίου σημείωσε σε 13 συμμετοχές 11 τέρματα, όντας πρώτος σκόρερ του ομίλου. Ο Ηλιάδης μεταξύ άλλων έχει περάσει από την Καλλιθέα και το πρωτάθλημα της Football League μετρώντας γεμάτη σεζόν. Με αυτή τη κίνηση, η διοίκηση Νικου Κούστα δείχνει ότι θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο για να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου”.