Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Εκτόξευση με Θανόπουλο ο “Φονέας”

Published

on

Φέτος η λέξη “φαβορί” βγαίνει από το στόμα όλων όσων μιλούν για τον Φωστήρα.

Ο Υποβιβασμός του στο τοπικό πρωτάθλημα των Αθηνών δημιούργησε προσδοκιες στον κόσμο του αφού τάχθηκε υπέρ της διοίκησης στην προσπάθεια που έχει στόχο την αναδόμηση του συλλόγου από την από την πάνω σε στέρεες βάσεις.

Με χαμηλο μέσο όρο ηλικίας αλλά και με παίκτες έμπειρους, ο σύλλογος του Ταύρου βρίσκεται στην κορυφή του 2ου ομίλου και ετοιμάζεται να πατήσει γκάζι στο β γύρο προκειμένου να κόψει πρώτος το νήμα.

Η διοίκηση του δεν είναι διατεθειμένη να κάνει τις μεγάλες προσθαφαιρέσεις αφού η υποδομή υπάρχει.

Ωστόσο χθες αργά το βράδυ επετεύχθη μια σπουδαία συμφωνία ,με τη διοίκηση να εντάσσει στο εμψυχο δυναμικό έναν από τους καλύτερους ακραίους επιθετικούς που σμπαραλιάζει τις αντίπαλες άμυνες.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Θανόπουλο ο οποίος σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μέχρι το τέλος της σεζόν θα ανήκει στο δυναμικό του Φονεα.

Με θητεία σε αρκετούς συλλόγους Γ’ και Β Εθνικής ο 31χρονος άσος θα βοηθήσει σημαντικά το Φονεα στην προσπάθεια του να επιστρέψει.

Μέχρι πρότινος ανηκε στον Ιερόθεο όπου πέτυχε 6 γκολ στην Γ Εθνική ενώ έχει περάσει ακόμη από Ολυμπιακό, Άρη Πετρούπολης, Νέους Επιβάτες, Ιάσονα Αγίου Φανουρίου, Ηλυσιακο, Ζάκυνθο, Παναιτωλικό, Λαμία, Παναχαϊκή και Κηφισιά.