Connect with us

3ος Όμιλος

Εκτός Δημάκης, Νικολάου-Αμφίβολος ο Κωβαίος

Published

on

Μετά τις δύο τελευταίες φιλικές αναμετρήσεις επί αθηναϊκού εδάφους με Τρίγλια Ραφήνας και Κηφισιά, οι οράνιε επιστρέφουν στη βάση τους για ένα ακόμη δυνατό τεστ με αντίπαλο τον Φωστήρα.

Από την Κυριακάτικη αναμέτρηση (ώρα έναρξης 18:00) θα απουσιάσουν οι Νικολάου και Δημάκης που ακολουθούν ατομικά προγράμματα λόγω κάποιων μικροτραυματισμών που αντιμετωπίζουν. Πολύ πιθανή είναι και η απουσία του Ηλία Κωβαίου. Ο επιθετικός των οράνιε αιαθάνθηκε ενοχλήσεις στην προπόνηση της Παρασκευής και για προληπτικούς λόγους ο κ. Μεσολόγγης θα τον κρατήσει εκτός αποστολής.

Η μεγάλη είδηση είναι αναμφίβολα η επιστροφή του Κώστα Αποστολάκη στην αγωνιστική δράση. Ο ποδοσφαιριστής ολοκλήρωσε και το τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας του, συμμετέχει κανονικά στην προετοιμασία της ομάδας από την πρώτη μέρα, αλλά ο κ. Μεσολόγγης δεν θέλησε να τον επιβαρύνει δίνοντας του χρόνο συμμετοχής στα πρώτα φιλικά της ομάδας. Ο τεχνικός των οράνιε σκοπεύει να τον χρησιμοποιήσει εναντίον του Φωστήρα για περίπου 15-20 λεπτά.

Ο επιθετικός των οράνιε τραυματίστηκε στα τέλη του περασμένου Γενάρη (ρήξη πρόσθιου χιαστού) και θα κάνει την επανεμφάνιση του σε παιχνίδι της ομάδας μετά από διάστημα 7 μηνών.

Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ:

Ο Φωστήρας υποβιβάστηκε πέρσι από τη Football League και οι άνθρωποι του ιστορικού συλλόγου του Ταύρου ξεκινούν μια νέα προσπάθεια για να επιστρέψουν στις επιτυχίες. Από το περσινό ρόστερ δεν έχει μείνει απολύτως κανένας ποδοσφαιριστής και η ομάδα που θα εμφανιστεί αύριο στο Θώδειο είναι μια ομάδα νεανική που χτίζεται από την αρχή.

Τεχνικό επιτελείο

Προπονητής: Κώστας Ψυρόπουλος.

Ο Μεσσήνιος προπονητής έχει εργαστεί παλαιότερα στην Πέρα Κλουμπ, ομάδα που ανέλαβε στο Γ’ τοπικό και σε τρία χρόνια βρέθηκε στη Δ’ Εθνική. Μετά από απουσία ενός έτους επιστρέφει ξανά στον Φωστήρα με τον οποίο ως προπονητής στο παρελθόν έχει πανηγυρίσει δύο συνεχόμενες ανόδους στη Γ’ Εθνική και στηFootball League. Την περσινή περίοδο ήταν προπονητής της Α.Ε Ηρακλείου (ομάδα που θα αντιμετωπίσουν οι οράνιε σε φιλικό αγώνα την επόμενη Τετάρτη  26/8) και κατέκτησε την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Έχει εργαστεί επίσης και στην Κ20 του Απόλλωνα Σμύρνης.

Οι συνεργάτες του κ. Ψυρόπουλου είναι οι κ.κ Δημήτρης Λόντος (γυμναστής) καιΔημήτρης Ράπτης (προπονητής τερματοφυλάκων).

Οι κιτρινόμαυροι ξεκίνησαν την προετοιμασίας μια μόλις μέρα πριν τους οράνιε (27/7) και έως τώρα έχουν δώσει  τρεις φιλικούς αγώνες:

Φωστήρας – Α.Ο Ζωφριάς 4-0

Φωστήρας – Κ20 Ατρόμητου Αθηνών 0-1

Α.Ο Χαλκίς – Φωστήρας 2-1