Connect with us

3ος Όμιλος

Εκτός ο Κολοβάκης

Published

on

Χωρίς τον τραυματία Γιάννη Κολοβάκη θα παραταχθούν αύριο οι οράνιε στην κρίσιμη αναμέτρηση με την Α.Ε Ερμιονίδας στο Θώδειο.

 

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής υπέστη θλάση στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με τον Παναργειακό την περασμένη εβδομάδα και τις τελευταίες μέρες ακολουθεί πρόγραμμα φυσιοθεραπείας. Είναι ο δεύτερος τραυματισμός φέτος για τον άτυχο ποδοσφαιριστή. Έχει προηγηθεί ένα βαρύ διάστρεμμα που τον κράτησε εκτός δράσης στις πρώτες τρεις αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Άλλα  προβλήματα τραυματισμών ή τιμωριών δεν υπάρχουν στο στρατόπεδο των οράνιε, αφού ο Νικολάου που έμεινε εκτός αποστολής στον αγώνα του Άργους ξεπέρασε τον μικροτραυματισμό του και τέθηκε στη διάθεση του κ. Μεσολόγγη για το αυριανό κρίσμο παιχνίδι της ομάδας.

Οι ποδοσφαιριστές πάτησαν ξανά (για προπόνηση) το χορτάρι του Θώδειου μετά από μεγάλο διάστημα απουσίας. Οι πρόσφατες εργασίες αποκατάστασης μέρους του χλοοτάπητα του αγωνιστικού χώρου δεν επηρέασαν την ομαλή διεξαγωγή των εντός έδρας αγώνων (με Καλαμάτα και Ηρακλή Ψαχνών), αλλά το πρόγραμμα προπόνησης της ομάδας, η οποία έμεινε μακριά από το Θώδειο για περίπου 40 μέρες.

Οι προπονήσεις της Πέμπτης και της Παρασκευής διεξήχθησαν στο Θώδειο, ενώ η προετοιμασία για τον αγώνα της Κυριακής ολοκληρώθηκε με την σημερινή πρωινή προπόνηση στο γήπεδο των Ισθμίων.

Διαιτητής της αυριανής αναμέτρησης θα είναι ο κ. Τσουκαλάς με βοηθούς τους κ.κ Μπατζιόπουλο και Λεοντακιανάκο από το Σύνδεσμο Αθηνών.