Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ελευθερούπολη και Μεταμόρφωση στο 2-2

Πολύ καλό παιχνίδι απο τις δύο ομάδες

Published

on

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι Ελευθερούπολη και Μεταμόρφωση αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 2-2.

Στο 28′ ο Μπιζάς έβαλε μπροστά την ομάδα του στο σκορ με ένα αριστοτεχνικό σουτ στη δεξιά γωνία του Τσεβά.

Εννέα λεπτά αργότερα ο Σφακιανάκης, με κάθετη πάσα βρίσκει το Μοσεσβίλι, ο οποίος πέρασε τη μπάλα πάνω απο το Λεσγίδη και με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1

Πριν καλά καλά καταλάβουν οι ποδοσφαιριστές της Ελευθερούπολης το τέρμα της ισοφάρισης η Μεταμόρφωση πήρε κεφάλι στο σκορ, κάνοντας το παιχνίδι ακόμα πιο δύσκολο για τη ομάδα, του Δημήτρη Αποστόλου. Στο 41′ ο Κοκκινόπουλος βρήκε μέσα στη περιοχή τον Γκεστένια και εκείνος δε αστόχησε, αφού με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Λεσγίδη, για δεύτερη φορά.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση και το κατάφεραν στο 71′, όταν ο Μαρσέλος απο δεξιά σέντραρε και ο Γερακάρης με κεφαλιά ψαράκι απο το ύψος της μικρής περιοχής, έφερε το παιχνίδι στα ίσα εκ νέου για τους γηπεδούχους, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Στο 72′ ο Βανδώρος αποβλήθηκε καθώς αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Καλοί ο διαιτητής Αντωνίου και οι βοηθοί Τσιλιπάνος και Χαλιάσος.

Ελευθερούπολη: Λεσγίδης, Μπίζας, Καρυπίδης, Κοτροζίνης (46′ Παντσίδης), Παπακουνάδης, Πτερούντιος, Μαρσέλος, Βλάχος (66′ Τούσερτ), Γερακάρης, Μακρής, Κυριακόπουλος (46′ Λούκης)

Μεταμόρφωση: Τσεβάς, Γκεστένια (60′ Χατζησπύρου), Δουμούρας, Δάγκας, Βανδώρος, Δημόπουλος, Μυκονιάτης, Κοκκινόπουλος, Μοσεσβίλι, Σφακιανάκης (74′ Δαβερώνης), Δαφνάς (80′ Πέττας).

Ρεπορτάζ: Κυριάκος Παντζαρίδης.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply