Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Ελευσινιακός – Ακράτητος 0-1

Published

on

Σημαντικό ”διπλό” σημείωσε ο Ακράτητος μέσα στην Ελευσίνα, καθώς επικράτησε του τοπικού Ελευσινιακού με 1-0. Να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η δεύτερη ήττα των ”κόκκινων” στο φετινό πρωτάθλημα, οι οποίοι παρέμεναν αήττητοι από την 1η αγωνιστική. Το μοναδικό τέρμα που έκρινε τον αγώνα σημείωσε στο 68′ ο Τσιγκόπουλος με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Λίγα λεπτά αργότερα ο Βούκα θα μπορούσε να είχε φέρει το ματς στα ίσια, όμως η προσπάθεια του κατέληξε στο δοκάρι της εστίας του Σαββόπουλου. Οι δυο ομάδες ολοκλήρωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες. Για τους ”πράσινους” αποβλήθηκε στο 82′ ο Γκότσι με δεύτερη κίτρινη ενώ στο 89′ την άγουσα για τα αποδυτήρια πήρε ο Ευσταθιάδης από πλευράς γηπεδούχων. Διαιτητής ήταν ο Βάτσιος

ΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ: Ντακόλιας, Φραγκόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Στάθης, Ευσταθιάδης, Μουρούτσος, Βούκα, Τσατίδης (76′ Παπαδόπουλος), Τσινακίδης (46′ Λιαηλίας), Απαζίδης (56′ Σκεντέρι), Πρισιμιτζής.

ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ: Σαββόπουλος, Κοντιζάς, Τόσι, Καραπαππάς, Τσαλερίδης, Τσιγκόπουλος, Γκότσι, Πουλής (84′ Αντωνόπουλος), Καραχάλιος (62′ Καλέσι (90′ Λάσπας)), Παρασίδης, Μαύρος.

Κ.Παντζαρίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply