Connect with us

stoplekto

Ελευσινιακός: Καλή ψαριά Αντώνη…

Απάντηση στον πρόεδρο του Αστέρα Μαγούλας Αντώνη Ρόκα

Published

on

Στον πρόεδρο του Αστέρα Μαγούλας Αντώνη Ρόκα για τις κρίσεις του στον αγώνα Πανελευσινιακός- Ελευσινιακός και κυρίως για την αναφορά του ότι ” στον Ελευσινιακό πρέπει να τρώνε ψάρι αντί για χοντρό”, απάντησε ο ΠΑΣ Ελευσινιακός. Επίσης η ομάδα απαντά σε άνεργους προπονητές, δημοσιογράφους και…φίλους της τσιπούρας του Σαρωνικού.

Αναλυτικά το κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

Με εκπληξη διαβασα τις αποψεις του φιλου Αντωνη Ροκα προεδρου του Αστερα Μαγουλας .Θεωρουμε οτι καλα κανει και στηριζει τον ποδοσφαιριστη του Ελευσινιακου αλλα και της ομαδας του Αστερα Μαγουλας Λελουδα.

Εννοείται οτι και εμεις τον αγαπαμε και εκτιμουμε ιδιαιτερα τις ποδοσφαιρικες του ικανοτητες.Τον στηριζουμε αλλα και στηριζομαστε απο την ποδοσφαιρικη του αξια.

Αποτελει ομως παγκοσμια πρωτοτυπια η παρεμβαση του στα της ομαδας μας.

Μας χαροποιοει βεβαια που προεδροι αλλων ομαδων..φιλοι της τσιπουρας του Σαρωνικου..προπονητες ανεργοι αλλα και εν ενεργεια..καθως επισης και δημοσιογραφοι ασχολουνται τοσο πολυ με τον Ελευσινιακο που μεχρι πέρσι δεν τον ηξερε κανενας. Αυτο και μονο σημαινει πολλα.

Αγαπητε ψαροφαγε σε πληροφορουμε λοιπον οτι δεν θελουμε να ειμαστε συγκρισιμο μεγεθος με καμμια αλλη ομαδα.

Εχουμε τελειως διαφορετικο τροπο λειτουργιας στον Ελευσινιακο απο ολες τις αλλες ομαδες.

Εχουμε μαλιστα συγκεκριμενους στοχους μακροπροθεσμους που η προεδρος της ομαδας κυρια Μοιρα εχει αναφερθει σε προηγουμενη επιστολη stoplekto και καλο ειναι οσοι εχουν αποριες να την ξαναδιαβασουν.

Ποτε δεν θεσαμε ως στοχο το πρωταθλημα διοτι εαν το καναμε αυτο θα ξεφευγαμε απο τους στοχους μας.Αλλα ομως θελουμε ολες τις ομαδες να τις κοιτουμε στα ματια. Ετσι

γινεσαι μεγαλη ομαδα. Μεγαλη ομαδα θα γινουμε.

Θα γινουμε μαλιστα εχοντας στο ροστερ μας παιδια απο την περιοχη της Δυτικης Αττικης. Φετος οπως και του χρονου οπως και καθε χρονια νεα το ροστερ μας θ αποτελειται

τουλαχιστον στο 95% απο παιδια νεα του Λεκανοπεδιου. Θελουμε αυτη η ομαδα να γινει ομαδα επιλογης για τα παιδια της περιοχης μας που εχουν φιλοδοξιες.

Θα αποδειξουμε σε ολους πως φτιαχνεις μια ομαδα που θα πρωταγωνιστει και θα προσφερει πλουσιο ποδοσφαιρικο θεαμα δαπανωντας πολυ λιγα χρηματα.

Σε καμμια περιπτωση δε δεν θελουμε να γινουμε ποδοσφαιρικη φωτοβολιδα που μολις σκασει εξαφανιζεται απο τον ποδοσφαιρικο χαρτη.

Εχουμε απολυτη εμπιστοσυνη και στα δευτερο–τριτα της Μαγουλας και στα παιδια που ηρθαν απο τον Απολλωνα Ποντιων και στα παιδια που ησαν μελη της οικογενειας του Ελευσινιακου και θεωρουμε οτι ειναι θεμα χρονου να πανε ακομη καλυτερα.

Ηδη εκ των αποτελεσματων σε επισημους αγωνες αλλα και απο την παρουσια του κοσμου στον εντος εδρας αγωνα μας αλλα και στο αγωνα με τον Πανελευσινιακο

θεωρουμε οτι ειμαστε σε πολυ καλο δρομο.

Ολοι μας σεβονται σαν αντιπαλο..ολοι θελουν να μας δουν.

 

Κλεινοντας θελω να συστησω στους δημοσιογραφους οταν γραφουν για παιδια..για ερασιτεχνες ποδοσφαιριστες..για ποδοσφαιριστες που δεν αμειβονται να ειναι ιδιαιτερα προσεκτικοι.

 

Ειναι δυσκολοι οι καιροι πλεον και η πεννα οταν γραφει καλο ειναι να εχει την δυνατοτητα και να σβηνει…

 

Καλες ψαριες λοιπον Αντωνη στο πρωταθλημα που παιζει η ομαδα σου..

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply