Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Α.

Ελεύθερος από τον ΓΣ Πατησίων ο Αργύρης Παπακώστας, το ευχαριστώ του στην ομάδα…

Published

on

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του ΓΣ Πατησίων αποτελεί ο Αργύρης Παπακώστας.

Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε στην ιστοσελίδα μας, και ας δούμε τι μας είπε…

Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια για αρχή τον Μαρίνο τον Δημόπουλο, τον γενικό αρχηγό Γιάννη Μηχανιώτη και τον κύριο Δημήτρη Καλλίτση για την άψογη συνεργασία μας και γιατί χάρη σε εσάς υπάρχει η ομάδα του ΓΣ Πατησίων..

Από κει και πέρα ένα ΤΕΡΆΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ στους ποδοσφαιριστές μου που συνεργαστήκαμε όλο το χρόνο.. εσείς είστε οι πραγματικοί ήρωες γιατί όλο το χρόνο ήσασταν εκεί χωρίς βασικό εξοπλισμό για προπόνηση, χωρίς βασικό ρουχισμό, κάνοντας προπόνηση σε μισό γήπεδο και σε 5χ5, και ήσασταν πάντα εκεί και σε βροχές και σε κρύα…παίξαμε κατά γενική ομολογία το καλύτερο ποδόσφαιρο στον όμιλο μας, είχαμε τη 2η καλύτερη επίθεση στη Γ’ κατηγορία με 71 γκολ, και όλα αυτά οφείλονται σε εσάς και στους κόπους σας όλη τη χρονιά.

Δυστυχώς είχαμε κ τις αδυναμίες μας και για αυτό τερματίσαμε στη 3η θέση του ομίλου και δεν ανεβήκαμε….μα πάνω απ’ όλα είμαι ευγνώμων που μου έδωσε ο Θεός την ευκαιρία και γνώρισα τους 25 καλύτερους χαρακτήρες που έχω γνωρίσει στα γήπεδα από 6 χρόνων που ξεκίνησα τη μπάλα είτε σαν παίχτης είτε σαν προπονητής….ήταν τιμή μου που συνεργάστηκα μαζί σας και πάντα θα έχω να λέω τα καλύτερα για όλους σας….καλό καλοκαίρι σε όλους με υγεία!