Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ελεύθερος ο γκολκίπερ Γουσγουνέλης

Published

on

Από το ΔΣ του ΑΣ Κωφών λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση:

“Ελεύθερος έμεινε ο γκολκίπερ Γουσγουνελης Γιάννης ο οποίος έγινε και πατέρας στις 18/07/22 για τρίτη φορά από την ομάδα μας ΑΣΚΠΝ.
Ο έμπειρος τερματοφυλακας ο οποίος έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιάδα(α πειραια, δ εθνικη),μαύρο αετό Ολυμπιάδας(α πειραια),ας Δραπετσώνας(α πειραια),φαληρικο(α Πειραιά)Ολυμπιακό περαμματος(γ Πειραιά)Νίκαια(β Πειραιά)
Αστέρα κερατσινιου(β περιαια-α περαια) βασικός σε όλες του τις ομάδες και έχοντας κατακτήσει 1 πρωτάθλημα α πειραια,1 πρωτάθλημα β πειραια και 2 πρωταθλήματα γ Πειραιά πάρα το νεαρό της ηλικίας του..
Σε δήλωση του είπε:
Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές που συνεργάστηκα στην ομάδα πέρυσι (Αργυρόπουλος,Γαλούνη,Μελανιφίδη)τον προπονητή τερματοφυλακων Πριναράκη τους συμπαίκτες μου όλους και τη διοίκηση του ΑΣΚΠΝ.
Θέλω επίσης να ευχαριστήσω ξεχωριστά 2 ανθρωπους της ομαδας,πρώτα τον αρχηγό της ομαδας Γρηγόρη Τζεγιαννάκη που με έφερε πέρυσι στην ομαδα και μας συνδέει φιλία χρόνων ο οποιος ειναι το Α και το Ω στα αποδυτήρια της ομάδας και βοηθάει με όλους τους τρόπους, και δεύτερο έναν άνθρωπο κόσμημα για το Πειραϊκό ποδόσφαιρο το πρόεδρο της ομάδας ΚΥΡΙΟ Αθανάσιο Καψη που ήταν άψογος σε όλα!!
Αποχώρω από την ομάδα με το κεφάλι ψηλά σαν πρωταθλητής και εύχομαι στην ομάδα την άνοδο όσο πιο ψηλά γίνεται.
ΥΓ Ο πρόεδρος μου είπε ότι η πόρτα θα είναι για πάντα ανοιχτή,εγώ του απαντάω ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ!!”.