Connect with us

stoplekto

Ελεύθερος ο Κολιούσης από την Οδηγήτρια  

Published

on

Παρελθόν για την Οδηγήτρια αποτελεί ο Φώτης Κολιούσης . Ο  23χρονος μέσος που έχει αγωνιστεί επίσης σε Προοδευτική και ΑΕ Περάματος βρίσκεται ήδη σε συζητήσει για να συνεχίσει σε άλλη ομάδα . Με δήλωση του σχετικά με την αποχώρηση του από την Οδηγήτρια , έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση και τους συντονιστές (προπονητές,γυμναστές κτλ) αυτής της ομάδας και να τονίσω πως είναι μεγάλη μου τιμή που γνώρισα αυτούς τους ανθρώπους. Δυστυχώς, παρ’ όλο που η χρονιά έκλεισε με πολύ όμορφο τρόπο, όντας η ομάδα για 2η φορά στην ιστορία της πρωταθλήτρια, η συνέχεια δεν αρμόζει στο κλίμα που είχε δημιουργηθεί μεταξύ όλων (παικτών, διοίκησης, φιλάθλων κτλ) αλλά και στην νοοτροπία της ομάδας. Όσο για τους συμπαίκτες μου Θέλω να ευχηθώ σε κάθε έναν ξεχωριστά ότι καλύτερο από τα βάθη της καρδιάς μου, όχι μόνο ποδοσφαιρικά. Με στεναχωρεί ιδιαίτερα που οι δρόμοι μας πρέπει να χωρίσουν μετά από το κλίμα που είχαμε δημιουργήσει όλοι μας αυτόν το χρόνο και να ξέρετε πως νιώθω πολύ τυχερός που σας είχα συμπαίκτες. Ευτυχώς στο ποδόσφαιρο αυτό που δεν αλλοιώνεται είναι οι φιλίες και οι αναμνήσεις και μαζί σας κατάφερα και τα δύο.

  • Τέλος για το καλό της ΟΔΗΓΗΤΡΙΑΣ, ελπίζω στο άμεσο μέλλον αυτή η ομάδα να ξανασμίξει. Άλλωστε, αφού ξέρουμε πλέον τη συνταγή της επιτυχίας, γιατί να μην την επαναλάβουμε ;!;!»