Connect with us

Γ Εθνική

Εληξε στο…45′ το Απόλλων Σμύρνης- Ατρόμητος Πειραιά (5-0)

Published

on

Διεκόπη για έναν απίστευτο λόγο η αναμέτρηση ανάμεσα στον Απόλλωνα Σμύρνης και τον Ατρόμητο Πειραιά για τον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Συγκεκριμένα η Ελαφρά Ταξιαρχία προηγήθηκε με 5-0 στο πρώτο μέρος με τους παίκτες του Ατρομήτου Πειραιά να μην κατεβαίνουν στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης και να υπάρχει διακοπή στον αγώνα καθώς όπως αναφέρουν δεν μπορούν να συμπληρώσουν παραπάνω από έξι παίκτες με τον διαιτητή να διακόπτει τον αγώνα και τον Ατρόμητο Πειραιά να κινδυνεύει με τιμωρία βάσει κανονισμού.

«Λήξη του ματς λόγο μη προσέλευσης της αντιπάλου ομάδος με ικανό αριθμό παιχτών. Ο Ατρόμητος βγήκε με 6 παίχτες στο β’ ημίχρονο και ο διαιτητής έληξε το παιχνίδι.Άμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο» αναφέρει σε ανάρτηση του ο Απόλλων Σμύρνης.

Ο Απόλλων Σμύρνης στα αγωνιστικά προηγήθηκε στο 5ο λεπτό με γκολ του Τσούμπα, για να έρθει ο Πατίλας να κάνει το 2-0 στο 17ο λεπτό με πέναλτι. Ο ίδιος παίκτης στο 20ο λεπτό έκανε το 3-0 για να έρθει στο 25ο λεπτό ο Παπαχρονόπουλος να γράφει το 4-0. Τέλος ο Μελιόπουλος έκανε το 5-0 στο 31ο λεπτό του αγώνα.

ΠΗΓΗ: Mikriliga