Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ελλάς Ποντίων – Έλα και εσύ στην μαγεία του ποδοσφαίρου

Published

on

Η ανακοίνωση της Ελλάς Ποντίων για της Ακαδημίες του συλλόγου.

Κανε τον αθλητισμό τρόπος ζωής..!

-Σκοπός της ποδοσφαιρικής Ακαδημίας της “ΑΟ Ελλάς Ποντίων” είναι για τους μικρούς μας ποδοσφαιριστές η εκμάθηση βάση παιχνιδιών ψυχαγωγικής διασκέδασης που περιέχουν ασκησιολόγιο απο τη δομή της Uefa και τις Επο. Προσαρμοσμένοι πάντα με τις προδιαγραφές των μεγάλων Συλλόγων της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού.! ••Στόχος της Ακαδημίας μας για τις μεγαλύτερες ηλικίες είναι η καθημερινή και προγραμματισμένη προπόνηση ανα ηλικία για τη σταδιακή βελτίωση της ομαδικής αλλά και ατομικής απόδοσης του κάθε αθλητή ξεχωριστά. ▪︎Για την επίτευξη των στόχων αυτών το Σωματείο μας θα συνεργαστεί με καταξιωμένους προπονητές και γυμναστές οπως επίσης και με τον ορθοπεδικό κο Γιάννη Μουστακαλη και με την κα Μαρία Φούντα σύμβουλο ψυχικής υγείας | σχεσιακή ψυχαναλυτική ψυχοθεραπεύτρια γνώστες του χώρου και με αρκετά χρόνια εμπειρίας.!
Είμαστε εδώ για να μάθουμε να διασκεδάσουμε να δοκιμάσουμε και ταυτόχρονα να κερδίσουμε ολοι μαζί απο το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό μέσα σε ένα ασφαλές και πλήρες ανακαινισμένο γήπεδο ” Ορυζομυλων”.
Οι ακαδημίες μας θα περιέχουν: ▪︎Αγωνιστικά τμήματα ▪︎Συμμετοχή σε επίσημο πρωτάθλημα της Ένωσης Πειραιά ▪︎Διεξαγωγή φιλικών αγώνων και συμμετοχή σε οργανωμένο τουρνουά επικυρωμένο απο την Ένωση.
Η “ΑΟ ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ” δε χάνει πότε είτε κερδίζει είτε μαθαίνει….!!
•Δωρεάν εγγραφή•
(Πληροφορίες στα γραφεία του Συλλόγου μας Λυκαβηττού 14 Αιγάλεω γήπεδο “Ορυζομυλων” ) Ωρες λειτουργίας 18:00 -20:00 Τηλέφωνο γραμματείας 210-5616720