Connect with us

stoplekto

Ελλάς Ποντίων – Ίκαρος Καλλιθέας 1-1

Published

on

Σε ένα δραματικό παιχνίδι που κρίθηκε στο τέλος  Ελλάδα Ποντίων και Ίκαρος Καλλιθέας Νέου Φαλήρου αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1 .

Προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι στο 79’ με τον Αθανασιάδη και ισοφάρισε ο Ίκαρος στο 92’ με πέναλτι του Ατματσίδη που καταλογίστηκε σε ανατροπή του Στούπη. Ο διαιτητής όμως  ήθελε να αποβάλει τον παίκτη που υπέπεσε στην ανατροπή αλλά δεν μπόρεσε να τον βρεί(!!!) για να τον αποβάλει  ,ενώ δεν βοήθησε και ο …βοηθός που ζητήθηκε η άποψη του..

Στο ημίχρονο «άγνωστοι» έριξαν κροτίδες που προκάλεσαν έντονο έξω από τα αποδυτήρια  των διαιτητών ενώ το παιχνίδι διακόπηκε σε ορισμένα σημεία του αγώνα όταν από την εξέδρα έπεσαν αντικείμενα προς τον βοηθό Σουγκλάκο.  Ο διαιτητής Σακκάς ζήτησε στο ημίχρονο αστυνομική δύναμη που έφτασε στο γήπεδο προς το τέλος του αγώνα.

ΕΛΛΑΣ: Λευκόπουλος, Παπαδόπουλος Χ., Χολέβας ,. Παπαδόπουλος Λ. Λάβδας Η.Τσιρκινίδης ( 67’ Σιδηρόπουλος Γ.) Ηλιαδάκης, Καραμανίδης, Ζαφειρίου ( 74’ Κοσκινάς , Αθανασιάδης Κ., νΆΤΣΙΟς( 85’ Δημητρούκας

ΙΚΑΡΟΣ: Αθανασόπουλος , Φέκος , Μακρής  Ν. Κουντουράς, Λάλα, Κολγκιοκάη( 60’ Μακρής Θ.) , Ατματσίδης Φουντουκίδης ( 75’ Γονατάς) Στούπης, Αθανασόπουλος Κ.( 87’ Μυλωνάς)  Τρίμπος ,

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply