Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ελλάς Ποντίων – Αμπελακιακός 1-3

Published

on

Συνεχίζοντας τα επιτυχημένες εμφανίσεις του ο φορμαρισμένος Αμπελακιακός πέρασε με 1-3 και από τους Ορυζόμυλους όπου επικράτησε της Ελλάδας Ποντίων και σημείωσε την πέμπτη συνεχόμενη νίκη του με 16-2 τέρματα!!

Από την αρχή οι Σαλαμίνιοι μπήκαν αποφασιστικά στο παιχνίδι και εξασφάλισαν τη νίκη νωρίς – νωρίς με τέρματα των Τσαγκάρη στο 1’ και Ζότο Κέρκι  στο 11’..

Οι  Πόντιοι αντέδρασαν στην επανάληψη και στο 50’  μείωσαν με τον Μπέλια .

Όμως στο 94’  σε ανατροπή του Ντιαμπό από τον Συμεωνίδη καταλογίστηκε πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Τσαγκάρης.

Στο 52’ ο διαιτητής Δαμιανάκης  απέβαλε από τον αγωνιστικό χώρο τον προπονητή των γηπεδούχων Μιχάλη Γρίμπιλα για διαμαρτυρία.

ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ : Σακελλαρίου, Παπαδόπουλος, Κουκουλάς, Σιδερόπουλος, Μπέλιας, Μαρτίνος, Τζουγκράκης,. Κουτσουναμέντος( 90’ Συμεωνίδης) , Σαββίδης(46’ Κολοφώτης) , Χοντάι( 57’ Ηλιάδης) , Τσεσμελόγλου

ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ : Καρνέσης ,Ζότο Κίντι ,Λιάτος, Χαλούλος , Αφράτης( 62’Ντιαμπό) , Σγούρδας. Τσαγκάρης, Κοκλιώτης( 70’ Μπούτσης) , Σταφσουλάι, Ζότο Κέρκι( 90’ Τάσσης) , Σίνης( 53’ Μάρα)

        ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

  • Σε επικοινωνία που είχε  με το stoplekto.gr  ο προπονητής της Ελλάδας Ποντίων Μιχάλης Γρίμπιλας  έκανε την παρακάτω  δήλωση : «Σήμερα είχαμε δυο επεισόδια  από το «Κόκκινο Ποτάμι » . Εκτός από το βραδινό στην τηλεόραση του OPEN  είχαμε και το απόγευμα 3.30-5.30 στο γήπεδο των Ορυζομύλων . Τον τελευταίο καιρό  έχουμε συνέχεια διπλά επεισόδια . Δεν συνηθίζουμε να μιλάμε, αλλά δεν πάει άλλο . Το ποτήρι ξεχείλισε .»….