Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ελλάς Ποντίων – Θύελλα Μοσχάτου 5-0

Published

on

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε την χρονιά η Ελλάς Ποντίων που συνέτριψε με 5-0 την Θύελλα Μοσχάτου.

Ηγέτης και σκόρερ των νικητών ο Τάσος Κοττάκης που σημείωσε χατ- τρικ (24’, 81’,90’). Σκόραραν επίσης και οι Πουρσανίδης 1’ και Μαυρέλος 32 με πέναλτι. Ο τελευταίος μάλιστα αγωνίστηκε για τελευταία φορά  «κρεμώντας τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια» μετά από μια σπουδαία πορεία.

Να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι φεύγοντας από το γήπεδο δεν υπέγραψαν το φύλλο αγώνα, προφανώς γιατί ο αρχηγός Βερεσόγλου το ξέχασε . Ειδοποιήθηκαν οι υπεύθυνοι του συλλόγου να επιστρέψει ο αρχηγός . Αντ΄αυτού όμως ήλθε ο ποδοσφαιριστής Νικολόπουλος και φυσικά ο διαιτητής Ντουμιτρέσκου  δεν του επέτρεψε  να υπογράψει. Έτσι ο Βερεσόγλου κινδυνεύει με τιμωρία.

Μετά τον αγώνα  ακολούθησε γιορτή  προς τιμήν των ποδοσφαιριστών αλλά και των υπολοίπων  τμημάτων  της Ελλάδας Ποντίων , με ποντιακούς χορούς, σουβλάκια , ποτά και αναψυκτικά …

ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ : Μακρής , Μαυρέλος( 40 ‘ Καλογερόπουλος), Κουκουλάς( 73΄Μαραγκός), Σιδερόπουλος, Μπέλιας( 73΄Τζουμανάι), Μαρτίνος, Μπαλτζάκης, Πουρσανίδης, Συμεωνίδης( 66’ Πεφάνης), Κοττάκης. Ηλιάδης

ΘΥΕΛΛΑ ΜΟΣΧ.: Γερογιάννης, Μπάλλιος( 73 Γεωργιάδης), Σκοπελίτης Ι., Βερεσόγλου, Κωνσταντάκος( 78’ Σκοπελίτης Γ.) Κωστής , Νταής, Εφέντη, Παππάς Νικολόπουλος( 60’ Κούτρης) , Νίκας .