Connect with us

stoplekto

Ελλάς Ποντίων: « Να συμβάλλουμε όλοι για πρωτάθλημα χωρίς βία »

Published

on

Από τον ΑΟ Ελλάς Ποντίων εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

«Ο φετινός μαραθώνιος ξεκίνησε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο , τόσο για την ανδρική ομάδα όσο και για τα τμήματα υποδομής ( εφηβικό και παιδικό) με την ευκαιρία της έναρξης του πρωταθλήματος ο αθλητικός διευθυντής Χρήστος Αποστολίδης θέλει να ευχηθεί μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους τους ποδοσφαιριστές όλων των ομάδων που είναι οι πραγματικοί πρωταγωνιστές , να είναι υγιείς και να αγωνιστούν τα πλαίσια της ευγενούς άμιλλας και του « ευ αγωνίζεσθαι».

Σεβόμαστε τα θεσμικά όργανα του ποδοσφαίρου και της διαιτησία και θα δηλώσουμε παρόν σε κάθε θετική ενέργεια που έχει σκοπό την αναβάθμιση του αθλήματος .

Καλούμε όλους τους φιλάθλους της ομάδας μας , αλλά και όλων των Πειραϊκών σωματείων να συμβάλλουν από τη μεριά τους για να έχουμε ένα πρωτάθλημα με γεμάτες εξέδρες , την οικογένεια κάθε Κυριακή στο γήπεδο χωρίς βία ακρότητες και συναφή φαινόμενα. Γιατί το ποδόσφαιρο είναι το πιο λαοφιλές άθλημα και πρέπει να αποτελεί γιορτή ο κάθε ποδοσφαιρικός αγώνας για τους συμμετέχοντας παίκτες, διαιτητές ,, παράγοντες και φιλάθλους. Καλή ποδοσφαιρική χρονιά »