Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ελλάς Ποντίων – Χαραυγή 2-3

Published

on

Χωρίς απώλειες πέρασε από τους Ορυζόμυλους η Χαραυγή που επικράτησε της μαχητικής Ελλάδας Ποντίων με 3-2 .

Μόλις στο 1’ ο διαιτητής Χατζηγιάννης καταλόγισε πέναλτι σε ανατροπή του Φασιλή, για να αναιρέσει αμέσως με υπόδειξη του βοηθού Ρίζου που είπε ότι η παράβαση σημειώθηκε εκτός περιοχής .

Οι Πόντιοι προηγήθηκαν στο 7’ με τον Παπασκύρη , αλλά οι φιλοξενούμενοι γύρισαν το παιχνίδι  με τέρματα των Τούρλου 29’ , Φασιλή 70’

Ο Παπαδόπουλος ισοφάρισε σε 2-2 στο 78’  για να πάρει τη νίκη η Χαραυγή στο 84’ όταν ο Γαβαλάς έπιασε σουτ η μπάλα έφυγε από τα χέρια του γκολκίπερ Ναβροζίδη έσκασε στο έδαφος και ο βοηθός Παρισσόπουλος πήγε αμέσως στη σέντρα υποστηρίζοντας ότι η «στρογγυλή θεά » είχε περάσει την γραμμή , κάτω από τις έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων.

Μέχρι εκείνη τη στιγμή ο τερματοφύλακας της Ελλάδας ήταν ο κορυφαίος παίκτης της ομάδας του με σπουδαίες επεμβάσεις με πιο σημαντική την απόκρουση του πέναλτι που εκτέλεσε ο Μακαρονάς στο 21’.

ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ : Ναβροζίδης, Τζαβάρας, Χολέβας, Πολυχρονίδης( 27’Λ.τρ. Περιβολάρης), Σιδερόπουλος, Παπαδόπουλος, Πεφάνης,( 61΄’ Σεβαστόπουλος) Νταούτι, Παπσκύρης, Κοσκινάς, Καρακίτσος( 70’  Τριανταφυλλίδης )

ΧΑΡΑΥΓΗ : Καλιγιαννίδης, Αγγελόπουλος( 92’ Δοξακόπουλος) Γαβαλάς,Αλβανός, Τούρλος, Κουφουδάκης( 59’ Αβανίδης), Σαλής  Μακαρονάς, Φασιλής, Θεοδώρίδης Γρόυνης( 70’ Λούπο)