Connect with us

Γ Εθνική

Ελλάς Σύρου – Θύελλα Ραφήνας 1-1

Published

on

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι στην Σύρο ανάμεσα στην Ελλάς Σύρου και την Θύελλα Ραφήνας.

OΟι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο ματς και στο 3΄ λεπτό το σουτ του Ψυχογιού δεν βρήκε στόχο με τη μπάλα να περνάει πάνω από τα δοκάρια του Παπαδόπουλου. \

Στο 8΄ μετά από εκτέλεση φάουλ του Γκούμα η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Παπαδόπουλου. Στο 12΄ μετά από ωραίο γύρισμα του Ζαφείρη, ο Μηνάς σούτερε με τον τερματοφύλακα της Θύελλας Κούμη να αποκρούει στην δεξιά του γωνία.. Στο 18ο λεπτό το μακρινό σουτ του Γούλα κατέληξε στην αγκαλιά του Παπαδόπουλου.

Στο 38΄ είχαμε την απόκρουση του αγώνα στη μεγαλύτερη ευκαιρία της Θύελλας Ραφήνας να ανοίξει το σκορ. Μετά από ωραίο συνδυασμό, ο Γκούμας βρέθηκε σε θέση βολής με τον Παπαδόπουλο να πραγματοποιεί την απόκρουση του αγώνα.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους οι δυο ομάδες ήταν αρκετά κινητικές με διάθεση να σημειώσουν το γκολ. Από το 50΄ και μετά η Ελλάς ήταν η απόλυτη κυρίαρχος του αγώνα, με την Θύελλα να έχει οπισθοχωρήσει.

Στο 65΄ ο Ζαφείρης σέντραρε όμορφα, με τον τερματοφύλακα της Θύελλας να μπλοκάρει λίγο πριν επωφεληθεί της μπάλας ο Μελισσόπουλος. Στο 71΄ η Ελλάς έφτασε κοντά στο γκολ, με το σουτ του Οικονομόπουλου να κοντράρει σε σώματα πριν η μπάλα πάρει τροχιά για την εστία του Κούμη. Στο 75΄ οι παίκτες της Ελλάς άλλαξαν όμορφα τη μπάλα, με το σουτ του Μούντριχα να περνάει πάνω από τα δοκάρια του Κούμη.
Στο 82΄ ο Μηνάς έδωσε στον Κότσι, με τον τελευταίο να τροφοδοτεί όμορφα τον Μούντριχα που με κοντινό πλασέ νίκησε τον Κούμη για το 1-0. Στο 87΄ο Αντώνης Συριανός έκανε λάθος εκτίμηση της μπάλας, με την Θύελλα να κερδίζει φάουλ έξω από την περιοχή και τον Ψυχογιό με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ να γράφει το 1-1. Στο 90΄ ο Ψυχογιός με ωραίο διαγώνιο σουτ έστειλε τη μπάλα δίπλα από τα δοκάρια του Παπαδόπουλου.

Στο 91΄ το ωραίο σουτ του Πρεβεζιάνου η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι του Κούμη. Το τελικό 1-1 αφήνει στενοχωρημένους τους Συριανούς αθλητές που ήταν εξαιρετικοί στο δεύτερο ημίχρονο.
Φωνάζει η Θύελλα πως στο πρώτο ημίχρονο έπρεπε να αποβληθεί η τερματοφύλακας της Ελλάς Βαγγέλης Παπαδόπουλος για απόκρουση της μπάλας έξω από την περιοχή.

Διαιτητής ήταν ο Γουρέλης,

Ελλάς Σύρου (Χριστοφιλέας): Παπαδόπουλος, Ζαφείρης (Αγιώτης 69΄), Λαντίκας (Μούντριχας 55΄), Μπόσιο (Μπακατσέλος 69΄΄), Καρμοίρης (Πρεβεζιάνος 83΄΄)Σ, Κότσι, Μηνάς, Μελισσόπουλος, Μάγκας, Οικονομόπουλος, Ζάχι (Συριανός 83΄)

Θύελλα Ραφήνας (Μεσολογγής): Κούμης, Αγγελής, Φλώρος, Τσούκας, Ανδρίκος, Ντάφλας, Γούλας (Ντολλάνι 94΄΄), Μαρτίνος, Ψυχογιός (Ψυχογιός 92΄΄), Γκούμας (Σουλτανίδης 72΄΄), Κοντογιάννης (Φύτρος 72΄)

syros-sports.gr