Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ελπίδα Αγίων Αναργύρων: Δεν μπορούμε να θεωρήσουμε ανθρώπινα τα λάθη του διαιτητή…

Published

on

Την ακόλουθη ανακοίνωση εξέδωσε η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων διαμαρτυρόμενη για την διαιτησία του αγώνα με τα Μελίσσια.

Αναλυτικά…

Η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων βρίσκεται για ακόμα μια φορά στη δυσάρεστη θέση να εκφράζει τα έντονα παράπονα της για την διαιτησία του κυρίου Μπακογιάννη, ο οποίος σε ακόμα έναν αγώνα της ομάδας μας αλλοίωσε το αποτέλεσμα με τις αποφάσεις του, χωρίς δισταγμό και δεύτερες σκέψεις για τα σφυρίγματά του.

Σε έναν αγώνα υψίστης σημασίας κόντρα στα Μελίσσια, η διαιτητική τριάδα που αποτελούνταν από τους Μπακογιάννη, Αθανασόπουλο και Μπεκιάρι, έδωσε ρεσιτάλ λάθος αποφάσεων.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης καθυστερούσε χαρακτηριστικά την επανέναρξη του αγώνα στο δεύτερο ημίχρονο και κυρίως μετά την ισοφάριση της Ελπίδας, αφού έπειτα από υποδείξεις φάουλ ή υποδείξεις καρτών, η επανέναρξη του αγώνα καθυστερούσε ακόμα και τέσσερα λεπτά!

Στο 70ο λεπτό, ο διαιτητής έπειτα από υπόδειξη του βοηθού Αθανασόπουλου, άφησε την φάση που παιζόταν στην απέναντι περιοχή με σκοπό να αποβάλει τον προπονητή τερματοφυλάκων της Ελπίδας κύριο Κώστα Αρνόκουρο και τον γυμναστή της ομάδας κύριο Βασίλη Βιδιακίτη για διαμαρτυρία, για μία φάση όπου ο αμυντικός των Μελισσίων Τιμολέων, έκανε καθαρό χέρι έξω από την περιοχή της ομάδας του, με τον διαιτητή να υποδεικνύει επιθετικό φάουλ!

Στην συγκεκριμένη φάση, καταγγέλλουμε την κάκιστη συμπεριφορά του διαιτητή Μπακογιάννη ερχόμενος προς τους αθλητές του πάγκου της Ελπίδας, αφού προσπάθησε να τους απευθύνει το λόγο, λέγοντας τους χαρακτηριστικά <<ποιος είναι άντρας να βγει μπροστά>>, με τον κύριο Αρνόκουρο και τον κύριο Βιδιακίτη να αντιδρούν, όπως ήταν λογικό, αλλά η αντίδρασή τους αυτή να επιφέρει την αδικαιολόγητη αποβολή τους.
Να σημειώσουμε πως ο διαιτητής απευθυνόταν κυρίως σε δεκαεξάχρονα και δεκαεφτάχρονα παιδιά και όχι μόνο δεν έδειξε σεβασμό, αλλά απέβαλε και τους ανθρώπους της ομάδας μας…

Σε μία ακόμα καθοριστική φάση, ο παίκτης των Μελισσίων Γαντζούλας παίρνει τη μπάλα καθαρά με το χέρι μπροστά στον επόπτη Μπεκιάρι και στη συνέχεια έβγαλε τη σέντρα στον Ραβάνη για το 1-2, ενώ λίγο αργότερα ο διαιτητής υπέδειξε ανύπαρκτο πέναλτι για το 1-3, με τον παίκτη των Μελισσίων στην προσπάθειά του να βουτήξει να πιάσει τον… Σταυρό, έστω και με λίγες μέρες καθυστέρηση, αντί να δει την κίτρινη κάρτα για δυσφήμηση του αθλήματος, επιβραβεύτηκε κιόλας από τον διαιτητή Μπακογιάννη κερδίζοντας πέναλτι! Μία απόφαση που προκάλεσε έντονα γέλια και εκνευρισμό στο γήπεδο, αλλά και έκοψε την Ελπίδα από την προσπάθειά της να ισοφαρίσει, σε ένα χρονικό σημείο όπου είχε την αγωνιστική υπέροχη.

Ωστόσο και στην φάση που προηγήθηκε του πέναλτι των Μελισσίων, οι διαιτητές της αναμέτρησης έκλεισαν τα μάτια όταν ο παίκτης της Ελπίδας, Ζενουνλλάρι, είχε δεχτεί καθαρό χτύπημα μέσα στην περιοχή, με τον επόπτη Αθανασόπουλο να παραδέχεται στον προπονητή της Ελπίδας κύριο Τσιμιλιώτη πως είδε την παράβαση, χωρίς όμως να την υποδείξει στον διαιτητή! Ένα πέναλτι που άμα καταλογιζόταν θα μπορούσε να είχε φέρει την ισοφάριση για τους γηπεδούχους!

Όλες αυτές οι αποφάσεις, μόνο αποτροπιασμό και θυμό μπορούν να μας προκαλέσουν. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε, ότι ο εν λόγω διαιτητής έπαιξε καθοριστικό ρόλο κατά την περσινή χρονιά στην απώλεια της πρώτης θέσης για την ομάδα μας στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑ, αφού στα ντέρμπι με Χαλάνδρι και Χαϊδάρι, σφύριζε κατά το δοκούν, με τις προκλητικές αποφάσεις του να στερούν από την Ελπίδα τα κεκτημένα της εντός γηπέδου.

Συνυπολογίζοντας όλα τα παραπάνω, δεν μπορούμε να σκεφτούμε πως, όλα αυτά τα λάθη ήταν ανθρώπινα από τους συγκεκριμένους κυρίους…

Με όλο το σεβασμό προς τον αξιότιμο πρόεδρο της ΕΠΣΑ κύριο Δημητρίου και το αξιότιμο ΔΣ της Ένωσης, ζητάμε την εξαίρεση των κυρίων Μπακογιάννη, Αθανασόπουλου και Μπεκιάρι από τα παιχνίδια της ομάδας μας των ανδρών, αλλά και από όλα τα παιχνίδια των τμημάτων υποδομής μας, καθώς με τις αδικαιολόγητες και εξόφθαλμες λάθος αποφάσεις τους στέρησαν από την Ελπίδα ότι δικαιούταν εντός των γραμμών του γηπέδου, βάση της απόδοσή της.