Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ελπίδα Αγίων Αναργύρων – Φωστήρας Ηλιούπολης 1-1

Published

on

Δεν ανέδειξε νικητή το παιχνίδι ανάμεσα στην Ελπίδα Αγίων Αναργύρων και τον Φωστήρα Ηλιούπολης με τις δυο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο 1-1. Μετά από ένα στείρο α’ μέρος στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές και έφτασαν κοντά στο γκολ στο 57′. Συγκεκριμένα, ο Μπουφίδης επιχείρησε το σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής όμως η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι της εστίας του Στουραϊτη. Στο 70′ ωστόσο ο Καρβούνης στάθηκε πιο τυχερός, καθώς με όμορφη εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Στουραϊτη γράφοντας το 1-0. Οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω και κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση στο 77′. Ο Πρέκας ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Μπουφίδη και ο διαιτητής Καρκοβίρης υπέδειξε αμέσως την εσχάτη των ποινών. Την εκτέλεση ανέλαβε ο «παθών» ο οποίος ευστόχησε διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Βοηθοί του Καρκοβίρη ήταν οι Τσολακίδης και Καραγιαννίδης

ΕΛΠΙΔΑ: Στουραϊτης, Στάθης (50′ Κίτσιος), Κότσαλος (73′ Κωνσταντίνου), Αντωνίου, Μπίντζος, Τσόνκοφ, Παρασκευόπουλος, Καπίρης, Παούρης (52′ Πρέκας), Κουτσουρούπας, Σελάνι

ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Αθανασόπουλος, Αρχοντούλας (61′ Στεφανουδάκης), Ασωνίτης Ν. (86′ Δημάκης Λ.), Ασωνίτης Β., Φαρμάκης, Μπαρδάκης, Τσαβαλιάς (54′ Χατζής), Μπουφίδης, Μπιτσάνης, Καρβούνης, Δημάκης Α.

Κυριάκος Παντζαρίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply