Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ελπίδα Αγίων Αναργύρων – Χολαργός 0-1

Published

on

Ματς ακατάλληλο για καρδιακούς ήταν ο αγώνας μεταξύ Ελπίδας Αγίων Αναργύρων και Χολαργού. Οι δύο ομάδες, πριν την σημερινή συνάντηση συγκατοικούσαν στην 4η θέση του 1ο ομίλου της Α’ Ε.Π.Σ.Α..Τελικώς, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν και απέδρασαν με τους 3 βαθμούς, ξεπερνώντας τον σημερινό τους αντίπαλο ενώ πλησίασε στους 6 τον πρωτοπόρο Χαραυγιακό.

Στο πρώτο μέρος του αγώνα ο Κίτσιος ,για λογιαριασμό των γηπεδούχων ,σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Χατζάκη.Με την συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού, ο Στεργιάκος με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ για τον Χολαργό , ένα τέρμα που αμφισβητήθηκε έντονα από τους γηπεδούχους καθώς θεωρούσαν ότι ο παίχτης βρισκόταν σε θέση οφσάιντ. Στο 92ο λεπτό ο Κουτσουρούπας κέρδισε πέναλντι, έπειτα από μαρκάρισμα του Λύρα που αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Κίτσιος , ο οποίος έστειλε την μπάλα άουτ, σπαταλώντας την μεγάλη ευκαιρία της ομάδας του. Οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονταν με 10 παίχτες από το 80ο λεπτό λόγω αποβολής του Χάλου.

 

Χωρίς σημαντικά λάθη η διαιτησία των Κατοίκου –Μεϊντανά- Ντάλλα

 

ΕΛΠΙΔΑ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ: Χατζάκης, Τσόνκοβ, Στάθης Α. (75’ Παπανικολάου), Αντωνίου, Κωνσταντίνου, Τσούτσουρας, Παρασκευόπουλος, Μέμπλικας (46’ Σελάνι), Πετανάι (65’ Παούρης), Κουτσουρούπας, Κίτσιος.

 

ΧΟΛΑΡΓΟΣ: Ξάνθος Π., Ψάλας (49’ Μαλτέζος), Λύρας, Σπυρόπουλος, Τζανετής, Στεργιάκος, Χάλος, Τζέλη (76’ Ρίζος), Ξηντάρας, Σγαντζός, Ντερβισάι (87’ Θύμιος).

 

Κεσανίδης Σωκράτης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply