Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ελπίδα από ατσάλι 1-0 την Διάνα Ηλιούπολης

Published

on

Πιό ουσιαστική η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων πήρε πολύ μεγάλη νίκη με 1-0 επί της Διάνας Ηλιούπολης και εδραιώθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, υποχρεώνοντας τους φιλοξενούμενους στην πρώτη τους ήττα.

Η Διάνα είχε την μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί στο 36′ όταν κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Κακού από τον Φανουργιάκη, αλλά ο Κετσετζόγλου που ανέλαβε την εκτέλεση έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.

Η Ελπίδα άνοιξε το σκορ στο 49′ όταν ο Ρίζος έφυγε στην πλάτη της άμυνας, απέφυγε και τον γκολκίπερ και από πλάγια θέση με άψογο πλασέ έκανε το 1-0. Στη συνέχεια η Διάνα πίεσε και κυνήγησε την ισοφάριση χωρίς να τα καταφέρει, ενώ η Ελπίδα προσπάθησε να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Στην καλύτερη στιγμή των φιλοξενούμενων στο 78′ η κεφαλιά του Μπακογιάννη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

ΕΛΠΙΔΑ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ: Φανουργιάκης, Κουρέας, Λάνη, Δαούτης, Παππάς, Νίκολι Π. (22′ λ.τ. Παρασκευόπουλος), Δούκας, Νταφόπουλος (86′ Μαυρογιάννης), Ντερτινής, Ρίζος (68′ λ.τ. Φούντας), Γεωργακόπουλος.

ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΎΠΟΛΗΣ: Φουτράκης, Δάρρας, Πανίδης, Μπακογιάννης, Γιαννουλάκης, Νίκολι Α. (52′ Χάλος), Κακός (70′ Νομικός), Μπαρδάκης, Κετσετζόγλου, Δωματιώτης (52′ Λεοντίου)(85′ Κατσίκας), Ποντικάκος (52′ Γκασίδης).