Connect with us

Uncategorized

Ελπίζει ο Αιολικός

Published

on

Με τον καλύτερο τρόπο εκμεταλλεύτηκε ο Αιολικός την ήττα του Αχαρναϊκού στην Ραφήνα, καθώς επικράτησε με 2-0 του Κερατσινίου. Με αυτή την νίκη οι νησιώτες βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από τους Μενιδιάτες, οι οποίοι ωστόσο έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο. Στο α’ μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, θέλοντας να επιβάλουν από νωρίς το ρυθμό τους. Μόλις στο 9′ ο Μιχαλάκης έφτασε κοντά στο γκολ, όμως είδε την προσπάθεια του να σταματάει στο δοκάρι της εστίας του Μπαλαφούτη. Τελικά οι ”κυανόλευκοι” κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 26′, χάρις σε τέρμα που σημείωσε ο Μουρατίδης. Στο 38′ ο Μιχαλάκης πήρε το… αίμα του πίσω, καθώς ήταν αυτός που διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Στο 55′ ο Μουρατίδης θα μπορούσε να είχε διευρύνει το σκορ, όμως δεν μπόρεσε να μετατρέψει σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε. Διαιτητής ήταν ο Γαλάτσος (Μακεδονίας)

 

ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Αθανασόπουλος, Βουργουτζής (87′ Λαγουτάρης), Βούρος, Καπταγιάννης, Αποστολίδης, Χατζηκυριάκος, Μίχος, Μιχαλάκης (61′ Μουτζούρης), Τσουλάκος (86′ Κουκέλλης), Μουστόγιαννης, Μουρατίδης

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Μπαλαφούτης, Στρόμπουλος, Μακρής (56′ Μαλλής), Παπαδόγκωνας, Σιδηρόπουλος, Μελαμπιανάκης, Διονυσόπουλος, Καρράς, Δαβιδάκης (75′ Κουρκούτης), Ηλιόπουλος, Χάσκας (75′ Τρουμπούνας)

Κ.Παντζαρίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply