Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Εμειναν στο 0-0 Απόλλων Αθηνών Δάφνη και Πανερυθραϊκός

Published

on

Μετά από ένα δυνατό ματς με αρκετές καλές στιγμές, Απόλλων Αθηνών Δάφνη και Πανερυθραϊκός έμειναν στο 0-0, με το τελικό αποτέλεσμα να κρίνεται σε γενικές γραμμές δίκαιο.

Ετσι οι γηπεδούχοι πήραν τον πρώτο τους βαθμό, ενώ οι φιλοξενούμενοι έφεραν την τρίτη λευκή ισοπαλία σε ισάριθμα παιχνίδια!

Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στο ματς, και μέχρι το 25′ υπήρξαν αρκετές καλές στιγμές. Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 6′ για τους φιλοξενούμενους όταν ο Μουμούρης σούταρε αλλά ο Δράκο απέκρουσε. Η μεγάλη ευκαιρία ήρθε για τους γηπεδούχους στο 11′ όταν ο Τριανταφυλλίδης βρέθηκε απέναντι στον Μαλλιαρίτση, αλλά ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων απέκρουσε σωτήρια. Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε, με το πρώτο μέρος να ολοκληρώνεται χωρίς γκολ.

Στο 2ο μέρος η καλύτερη φάση ήταν για τους φιλοξενούμενους στο 56′ όταν το τεχνικό σουτ του Μιχαλόπουλου από πλάγια σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι. Στο 85′ οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε μαρκάρισμα πάνω στον Ριζβάνι.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΔΑΦΝΗ: Δράκο, Δούρος, Ξένος, Ασημακόπουλος, Χάσκης, Βλαχονικολέας, Δημητρόπουλος (75′ Μάλκο), Χρήστου, Αμπεντινάι (90′ Φούντας), Ριζβάνι (90′ Τσαπέρας).

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ: Μαλλιαρίτσης, Σουμελίδης, Πλατσατούρας, Καραμάνος (46′ Βαλλιάνος), Βαρκαρώτας, Σπηλιωτάκης, Λουκάς, Μουμούρης, Αχαρονιάν (81′ Κοντός), Αραμπαντζής (57′ Χαραλάμπους), Μιχαλόπουλος (75′ Παπαθανασίου).

ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ