Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Εμειναν στο 0-0 Αστέρας Εξαρχείων και Φοίνικας Περιστερίου

Published

on

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν Αστέρας Εξαρχείων και Φοίνικας Περιστερίου, με το αποτέλεσμα μα αφήνει διαφορετικά συναισθήματα στις δύο ομάδες.

Ο Αστέρας πήρε έναν πολύτιμο βαθμό στη μάχη της παραμονής, και με 17 βαθμούς είναι στην 13η θέση, ενώ ο Φοίνικας δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί απόλυτα τις ήττες του Χαραυγιακού και των Βριλησσίων, φτάνοντας πάντως τον Χαραυγιακό στην κορυφή με 39 βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρωτοβουλία στο μεγαλύτερο διάστημα αλλά δεν μπόρεσαν να διασπάσουν την πολύ καλή αμυντική λειτουργία των γηπεδούχων. Κορυφαία φάση για τον Φοίνικα στο 65′ με το σουτ του Γιαταγανάκη να σταματάει στο δοκάρι.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ (Τάσος Ψύλλιας): Μπόνης, Παππούς, Γιούρκεβιτς, Παρμάκης, Κατσούδας, Καραμάνος, Κώτσης (88′ Κοκόλης), Καραγκούνης, Φωτιάδης (72′ Παπανικολάου), Μότσκα (80′ Τσούκας), Διαμαντίδης (46′ Κουλούρης)

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Γιώργος Μαχειμάρης): Αλεξόπουλος, Διονυσόπουλος (79′ Καλογρίδης), Νίτσογλου, Καπελάκης, Αναγνωστόπουλος, Γιαταγανάκης, Οκσίσογλου, Κόρδας (84′ Μαρκαντωνάτος), Χαλικιάς (67′ Ηροδότου), Λαγός, Αθανασάκης.