Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Εμειναν στο 0-0 Ελπίδα Αγίων Αναργύρων και Ιεράπολη

Published

on

Ελπίδα και Ιεράπολη αναμετρήθηκαν στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων, στα πλαίσια της τρίτης αγωνιστικής της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣΑ, με το 0-0 να σφραγίζει τις προσπάθειες των δύο ομάδων μέχρι το τέλος και να μοιράζονται από έναν βαθμό…

Η Ελπίδα μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και μέχρι το 10ο λεπτό έχασε τρεις πολύ καλές ευκαιρίες να σκοράρει. Μόλις στο 2′, έπειτα από πολύ καλή ομαδική προσπάθεια ο Κίτσος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση από τα δεξιά μέσα στην περιοχή, αλλά ο Μανώλικας έδιωξε δύσκολα. Δύο λεπτά αργότερα και πάλι ο Κίτσος έκανε το σουτ από δύσκολη θέση μέσα στην μικρή περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε μόλις άουτ. Στο 8ο λεπτό, έπειτα από καλή προσπάθεια του Πάσχου από αριστερά, ο Λάνη βρέθηκε στο σημείο του πέναλτι να κάνει το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε με την Ιεράπολη να ισορροπεί το παιχνίδι. Στο 45′, ο Γιοάν έκανε ένα πολύ δυνατό μαρκάρισμα στον Λάνη στη μεσαία γραμμή, με τον διαιτητή Παπαγεωργίου να του δείχνει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας έτσι τους φιλοξενούμενους με δέκα παίκτες.

Στο δεύτερο ημίχρονο παρότι ο ρυθμός ήταν καλός, οι μεγάλες φάσεις ήταν λιγοστές και τα δυνατά μαρκαρίσματα αρκετά. Στο 49′, ο Λαγκαδίτης για την Ιεράπολη έκανε όμορφο κοντρόλ με το στήθος εκτός περιοχής και ένα γυριστό σουτ, αλλά ο Νικολίτσας ήταν σε ετοιμότητα. Το σουτ του Ασημακούλα υπό πίεση στο 64′, μπλόκαρε και πάλι ο Νικολίτσας. Στο 76′, ο Λάνη για την Ελπίδα έκανε το σουτ μέσα στην περιοχή, αλλά ο τερματοφύλακας Μανώλικας έδιωξε με υπερένταση. Στην τελευταία φάση του αγώνα στο 91ο λεπτό, ο Μάρκου έκανε ένα πολύ καλό συρτό σουτ έξω από την περιοχή, αλλά και πάλι ο τερματοφύλακας της Ιεράπολης έδιωξε σωστά, κρατώντας το 0-0 έως το τελικό σφύριγμα…

Ελπίδα Αγίων Αναργύρων: Νικολίτσας, Γιαμαρέλος, Κοτταρίδης, Κουνάδης, Παππάς, Λάνη, Κίτσος, Λιαγκόζης (51′ Μάρκου Αλεξ.), Τσοχαντάρης, Πάσχος (86′ Τσίτος), Ντάλλας (41′ Κασνέτσι)

Ιεράπολη: Μανώλικας, Ντόσκας, Γιάκαλος, Γιαννούλης (83′ λ.τρ.Κόκκαλης), Βιτουλαδίτης, Μανιός (16′ λ.τρ.Γρυμάνης), Πλατανίτης (46′ Λυβέρης), Λαγκαδίτης (59′ Ασημακούλας), Καραγιώργος, Γιοάν, Πετεινάκης (46′ Μουσκάτ)

ΣΩΤΗΡΗΣ ΝΙΚΗΤΑΚΗΣ